strepi za njega

Stavros progovorio o teško bolesnom sinu: "Pretežak je ovaj križ koji nosim"

Jasmin Stavors (FOTO: Pixsell) Jasmin Stavors (FOTO: Pixsell)

Jasmin Stavros u otvorenom intervjuu progovorio je o burnoj prošlosti, ali i teško bolesnom sinu.

Nakon tri godine izašao je CD Jasmina Stavorsa "Duga je noć", s istoimenom pjesmom, čiji je videospot upravo ugledao svjetlo dana. Kada mu je Rajko Dujmić ponudio ovu pjesmu, Stavros je ostao zbunjen. Ipak, odlučio je snimiti pjesmu jer kaže kako su se Rajkova predviđanja često pokazala istinitima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Pjesma govori o mladenačkim ludostima, a njih je bilo i u životu Jasmina Stavrosa. U otvorenom intervjuu priznao je kako je izgledala njegova burna mladost. "Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao ručku kočnicu. Vrlo je bitno da čovjek zna kad će potegnuti ručnu", iskren je Stavros.

A ti dani poprilično su ga koštali. "Trošio sam nemilice. Dok sam bio bubnjar, zarađivao sam jako puno novca. Sve što sam zaradio, sve sam potrošio. Nije ostalo niti lipe", otkrio je pjevač.

Prekretnica u njegovu životu dogodila se nakon što je upoznao suprugu. "Oženio sam se i sve se promijenilo nabolje. Počeo sam živjeti neki drugi život i sad sam zadovoljan. Ali dobro da sam prošao sve jer neke stvari čovjek ipak treba proći. Ništa u životu ne bih mijenjao", kaže Stavros.

Danas živi mirnim životom. Jedino što ga može natjerati da dođe pred kamere jest promocija CD-a. Na CD-u "Duga je noć" nalazi se i pjesma koju je posvetio bolesnoj majci. A osim što se brine za njezino zdravlje, stalno strepi i za život teško bolesnog sina. "Obično kad želimo nešto nasilu napraviti, sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako i dokad ću ja nositi taj moj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je", otkriva Jasmin.

Kolege i prijatelji često mu kažu kako mu se dive što sve uspijeva podnijeti. "Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posrnuo za alkoholom ili nekom drogom da pobjegne od tih problema. Međutim, ja sam rješenje pronašao u evanđelju i to mi je izlaz iz te teške priče", zaključuje Stavros. Više pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene