Pjevač Jasmin Stavros drhtavim glasom progovorio je o teškoj obiteljskoj situaciji kroz koju prolazi.

Galerija


Dirljivu posvetu bolesnoj majci Jasmin Stavros uputio je na najljepši mogući način - pjesmom. Govoreći o stihovima emotivnog hita "Samo majka zna", nije mogao zadržati suze.

"Preveliku ulogu je odigrala u mom životu. Nema noći kad ne mislim na nju", drhtavim glasom govori Stavros za In magazin.

''Bio sam dobar sin i mogu vam reći da sam i sada pokazao pravu ljubav prema svojoj majci. Moj brat i ja osigurali smo joj pravu skrb. Ima kućnu njegu i sve ono što joj je potrebno da dostojanstveno može napustiti ovaj svijet i otići u raj", dodaje Stavros. Stihove njegove najemotivnije pjesme pomogao mu je napisati Dušan Bačić. Njome je zahvalio pokojnom ocu i majci za sve što su napravili za njega.

Jasmin Stavros (FOTO:Davor Višnjić/Pixsell)
Jasmin Stavros (FOTO:Davor Višnjić/Pixsell)

"Kad joj se javim na telefon ona često ne zna tko je zove, ali kad joj kažem tko je, onda me se sjeti. Zove me srićo moja", kazao je pjevač i otkrio kako su roditelji prihvatili njegovu promjenu imena Milo Vasić. "Kad je Rajko Dujmić izmislio ime Jasmin Stavros odmah sam promijenio sve svoje dokumente. Moja supruga i djeca, svi se prezivaju Stavros. Moj pokojni otac znao je reći 'Ok, sad se prezivaš Stavros, ali i dalje si moj sin', ali majka je to teško podnijela. Pogodilo ju je to i nikada me nije nazvala Jasmine. Tu i tamo me zove Milo, ali većinom srićo moja", dodaje glazbenik.

 Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.