Atraktivne dame

SJEĆATE SE NJIH? Lijepe Riječanke izgledaju bolje no ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo danas su prvenstveno majke. Manekenstvo im dođe kao hobi, no izgledaju sjajno!

Riječke manekenke Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo piste su zamijenile majčinskim i obiteljskim obvezama. Mnogi su primijetili da nakon što su postale majke izgledaju bolje nego ikad pa im nije teško pokazati svoja isklesana tijela.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Ivana Paris izgleda fenomenalno. Dok suprug Dino Bubičić, bivši Mister Hrvatske, kod kuće čuva petogodišnjeg Leonida i devetomjesečnog Noela, lijepa mama Ivana na trenutak se vratila na modne piste, ljepša no ikada. 'Geni, isključivo geni, ja još uvijek nisam krenula u teretanu od prošlog poroda. Nadam se da hoću', rekla je Paris. Manekenske je obveze svela na minimum zbog posla u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Rijeci. Brojne majčinske i kućanske obveze ne treba ni spominjati.

Ivana i njezin suprug Dino zaljubili su u reality showu Nove TV Farma pa su mnogi mislili da će ta ljubav trajati dok se ne ugase svjetla reflektora. Vjenčali su se 2010. i sretniji su nego ikad.

U majčinstvu i obitelji uživa i bivša manekenka Jelena Urukalo. Posljednju je reviju nosila dok je bila trudna s kćerkicom Ilonom prije dvije godine. Spremna je, kaže, i na troje djece, jer ne namjerava stati na jednom.

A što su otkrile najseksi Hrvatica 2013. te aktualna Miss Hrvatske, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene