Uzbuđeni roditelji

VIDEO Manekenka otkrila da čeka bebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manekenka Jelena Urukalo u blaženom je stanju. Sa svojim dugogodišnjim dečkom Domagojem užurbano priprema vjenčanje koje će biti nakon što Jelena rodi.

Manekenka Jelena Urukalo vrlo je sretna što će uskoro postati majka, no ovih dana bori se s mučninama. 'Jako puno vremena provodim u wc-u jer mi je muka. Nadam se da će brzo proći te mučnine i onda će zaista početi uživanje u trudnoći', smije se Jelena.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi nagađaju, mi znamo EKSKLUZIVNO Aleksandra Grdić progovorila o trudnoći

Jelena na svijet donijela dugoočekivanu bebicu!

Da će postati roditelji, Jelena i Domagoj otkrili su na Badnjak. 'Kasnila mi je i odlučili smo napraviti test. Nisam ništa očekivala. Obavila sam to, ostavila test na vešmašini, a onda mi je Domagoj došao vičući: 'Pozitivno se!' Rekla sam mu da je sigurno krivo shvatio', otkrila je Jelena.

Mladi par sada užurbano priprema vjenčanje, no odustali su od prvotne ideje. 'Planirala sam se udati ovo ljeto, ali čisto sumnjam, budući da ću tada imati trbuh 'do zuba'. Tako da ćemo to obaviti nakon rođenja djeteta', rekla je manekenka.

Nema sumnje da će Domagoj biti dobar otac, a Jelena o njemu ima samo riječi hvale.  'Duhovit je, romantičan, dobar, nježan, pristojan...Ima ono što mislim da bi svaki muškarac trebao imati', otkrila je.

A kako će izgledati Jelenino vjenčanje iz snova, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene