Iznenadili biste se

Nepropoznatljiva glumica - tko se krije iza maske?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U novom spotu poznate pjevačice iza maske se sakrila poznata hrvatska diva.

U spotu za pjesmu Ivane Kindl u redateljskoj se ulozi okušao svestrani Luka Nižetić, a cijeli je spot snimljen iz samo jednog pokušaja.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić atraktivan spot Luka Nižetić novom pjesmom intrigira maštu: "Smatram ovaj period svojim najodvažnijim glazbenim iskorakom"

Da na glazbenoj sceni ne bude dosadno, ovog puta su se pobrinuli Ivana, Luka i Petra Dugandžić. Trio je udružio snage za potrebe snimanja Ivanina novog spota za pjesmu 'Želim više'. Iako ste možda pomislili da je riječ o još jednom duetu - varate se. Luka se, naime, okušao u ulozi redatelja. No to mu nije bio prvi put

'Ovako nisam ni u snu zamišljala svoj dan vjenčanja'

'Pokušaj je bio nešto ranije u mojim prijašnjim spotovima, ali važno je napomenuti da je to moj hobi i nemam nekakve prevelike ambicije i očekivanja. Muzika je ono osnovno, to je moj život i moj osnovni izvor prihoda, a ovo ostalo bi i htio da ostane moj hobi', rekao je Luka NIžetić.

A uz to što je morala staviti sebe u Ivaninu kožu, Petra je morala još nešto - naučiti tekst naopako. Jer, vjerovali ili ne, ovo je naš prvi domaći videospot koji je sniman - unatrag.

'Ovo je sigurno najzahtjevnija uloga u mom životu. Najteži dio ili najveći izazov glumački je taj tekst koji se izgovara naopanačke, kako ja volim reći, samom ritmu pjesme koji je potpuno obrnut, pa nema ni prave ritmike, radnje koje su skidanje šminke paralelno uz to i emocija koju sam tekst mora prenijeti', rekla je glumica Petra Dugandžić.

Uz snalaženje u vrućem redateljskom stolcu i sklonost prema fotografiji, Luka je nedavno pokazao i svoje kulinarsko umijeće u Celebrity Masterchefu. Ljubav prema kuhanju i on i njegova sestra naslijedili su još u ranom djetinjstvu od, kako Luka kaže, vrsne kuharice - njihove majke.

'Onda sam počeo kad sam bio mali frigat jaja i pomfrit, onda sam se zaljubio u pretis lonac, toliko sam zapravo bio lud za tim pretis loncem, da mi ga je baba htjela kupit. Normalno, kad bi došao kod nekoga doma, taj pretis lonac je bio luksuz u kućama i nitko mi nije htio dati da se ja s njim igram', rekao je Luka.

'U medijima pročitam svakakve ludorije koje me rastuže jako, nemoj me pitat koje, sad ne znam točno, rastuži me jako, ali dobro je, pa trebaju se ljudi educirat, mislim, ima nas svakakvih, okej', dodaje slavni pjevač.

A kad smo već kod predrasuda, njih nisu pošteđene niti Petra niti Ivana. Ivana je, naime, svoju posljednju pjesmu posvetila svojem mačku Woodyju, a puste priče o tome kako su mačke rezervirane za usidjelice ni najmanje je ne zanimaju.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene