Upomoć!

'Da se utapam pozvao bih Nives Celzijus da se imam na što osloniti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sad kad se rastaje, Nives mu može bez problema priskočiti u pomoć...

'Reagiram na pozive upomoć, ali pali samo kod žena i moraju biti plave', rekao je Luka Nižetić na predstavljanju nove pjesme 'Upomoć'.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Mladi pjevač bio je gost voditelja Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju, gdje je pričao o svojoj prvoj reggae pjesmi u karijeri. 'Na početku karijere pjevao sam na ikavici. Ovo je moja prva takva pjesma nakon dugo vremena.  Doduše, autor Predrag Martinjak Peggy napisao ju je na ijekavici, ali sam ju ja preveo', rekao je Luka otkrivši da je s Peggy-jem mjesecima radio na drugoj pjesmi, a onda su jedno poslijepodne shvatili da imaju puno bolju za ljeto, koju su smislili u trenu.

'S pjesmom 'Upomoć' ovo ljeto idemo spašavati sve ljubavne utopljenike'

Luku trenutno gledamo u showu Celebrity Masterchef, gdje uspješno svladava sve izazove. 'Nakon toliko kuhanja, dođe mi da mi se ponekad ne da biti u kuhinji, ali moram, jer treba prehraniti obitelj', našalio se Luka, kazavši da bi da mu slučajno zagori ručak, u pomoć pozvao Nadu Rocco koja bi napravila nešto sirovo na brzinu.

'Da popijem čašicu puno njih bi mi moglo doći u pomoć, ali najradije bih pozvao Indiru. Kad bih bio bolestan u pomoć bih zvao Lanu Jurčević, ona bi me sigurno lijepo njegovala, a da se utapam u pomoć bih zvao Nives Celzijus, da se imam na što osloniti', rekao je Luka. Osim priprema za snimanje spota, ovih je dana u pregovorima za nastup u Armeniji,  jer je dobio pozivnicu da povodom Dana Europe  nastupi na njihovom središnjem trgu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene