stiže sinčić

21-godišnja zaručnica Domagoja Vide: 'Drži me kao kraljicu, on je taj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida i njegova djevojka Ivana Gugić za četiri mjeseca postat će roditelji. 21-godišnja Metkovka samo je pred našim kamerama otvorila dušu i progovorila o ljubavi i trudnoći.

Atraktivna Metkovka Ivana Gugić, u petom je mjesecu trudnoće. Uskoro će hrvatskom nogometnom reprezentativcu Domagoju Vidi roditi sina. 'Mogu se pohvaliti da stvarno nemam nikakvih dodatnih komplikacija, da trudnoća ide svojim tokom, beba je u redu, normalno ima dana kada je koma, rita se stalno', priča Ivana.

Pogledaj i ovo Ivana Vida (FOTO: Instagram) Može malo mira? Suprugu Domagoja Vide iznervirali njegovi obožavatelji tijekom romantične večere na Hvaru

Ivana Gugić trebala je ove godine predstavljati Lijepu našu no ostala je trudna - traži se nova kraljica

Iako su joj mnogi savjetovali da za majčinstvo ima vremena, mlada ljepotica kaže - za ljubav je uvijek pravo vrijeme. Par je već snimio ime, a žele da maleni bude nogometaš.

Domagoj Vida trenutačno igra za Dinamo Kijev, a Ivana studira u Zagrebu. Razdvojenost joj dodatno otežava ovu osjetljivo razdoblje života. 'Pada mi teško, teško mi pada, zato što mi tu nisu ni mama ni seke, svi živimo na različitim adresama, još me hormoni šoraju, ali preživim. Ja mislim da ćemo mi stabilizirat svoj život tek za nekih 10 godina, ako dragi Bog da', kaže bivša Kraljica Hrvatske.

Uskoro i vjenčanje

Nakon rođenja djeteta sredinom rujna, par planira izreći sudbonosno da no izgleda da neće biti bajkovito. 'Mislim da neće biti tako. Ne bi htjela reći da će sve biti na brzinu ali tu je i beba dolazi, sve je nekako zakomplicirano tako da mislim da neću imati taj dan iz snova', no očito će uz sebe imati muškarca iz snova.

'Je, on je stvarno jako pažljiv i nježan, i stvarno me drži doslovno kao kraljicu, on je taj', priča Ivana čiji cijeli intervju možete pogledati u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene