Izbor za kraljicu

Ostala trudna s Vidom, bira se nova: 'Nije mi žao - jednom kraljica, uvijek kraljica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana je umjesto manekenske karijere izabrala potpuno se posvetiti ljubavi.

Šesnaest ljepotica početkom lipnja borit će se za krunu i lentu najljepše. Izbor Kraljice Hrvatske još uvijek se može podičiti titulom jedinog domaćeg izbora ljepote koji je izrodio i svjetsku pobjednicu.

Pogledaj i ovo Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Njegova kraljica! Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske

Posljednja Kraljica, Metkovka Ivana Gugić, trebala je ove godine predstavljati Lijepu našu na svjetskom izboru, no dogodilo se nešto sasvim neočekivano. Lijepa je Ivana ostala u blaženom stanju.

Zanosna splitska primalja osvojila lentu Kraljice Dalmacije

'Pa nije mi žao, kako se kaže jednom kraljica, uvijek kraljica. Radujem se majčinstvu i smatram da je dijete moj najveći blagoslov i da će rođenje djeteta to biti moja najveća kruna', rekla je Ivana.

Ivana je umjesto manekenske karijere izabrala potpuno se posvetiti ljubavi i svom dečku i nogometašu Domagoju Vidi. 'Ja ne mogu dat neki savjet zato što ja to nisam prošla, ja nisam iskoristila ono sve što mi se pružalo jer nisam htjela, izabrala sam drugi put', objasnila je.

Novoizabrana Kraljica na svjetskom će natjecanju imati pune ruke posla. Kako bi osvojile dodatne bodove i odnijele pobjedu, kandidatkinje i njihovi timovi pribjegavaju različitim lobiranjima i taktikama.

Hoće li i ove godine pobijediti plavuša ili će dominaciju svjetlokosih prekinuti crnka, saznat ćemo uskoro, a prilog Davora Garića pogledajte u cijelosti u inMagazinu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene