Kralj meraka

Zakleti neženja ženi 30 godina mlađu: 'I Clooney će jednom čučnut'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kralj meraka u Zagreb je došao u pratnji 30 godina mlađe supruge Meline. Laska li mu titula zagrebačkog zeta i što je poručio onima koji smatraju da njegovoj glazbi nije mjesto u kultnoj dvorani, otkrio je pred našim kamerama.

Prošla su gotovo tri desetljeća otkad je Haris Džinović posljednji put zakoračio na pozornicu Vatroslava Lisinskog. Da se Zagreb i kralj meraka vole javno, nikad nije bila tajna. Pogotovo otkad je ljubav pronašao upravo u našoj metropoli s 30 godina mlađom dizajnericom.

Pogledaj i ovo Haris Džinović ovako on tuguje! Pogledajte atmosferu s velike fešte u domu Harisa Džinovića, naseljem se orio veliki hit: ''Hoće da mi kažu s kim to spavaš...''

Poznati na koncertu Miše Kovača u Lisinskom - pažnju plijenile Maja Šuput i Jelena Rozga

'I Clooney će čučnut jednog dana vjerojatno, sumnjam da će ostat sam. Ali eto netko voli da malo duže živi sam jer mu se stvari tako slože u životu ili jednostavno nije još odabrao pravu partnericu kao što nisam ni ja, uz dužno poštovanje svih žena ovog svijeta', kaže Haris.

Nekad zakleti neženja, Haris je danas brižan otac kćerkice Đine i sina Kana, na koje je iznimno ponosan.

A od ruke mu je prije gotovo tri desetljeća pošlo i napuniti dvoranu Lisinski čak 7 večeri zaredom. Ipak, uoči njegova sinoćnjeg nastupa, pojavili su se komentari da narodnoj glazbi nije mjesto u kultnoj dvorani. 'Meni to ne smeta uopće jer u mojoj muzici ima folk muzike itekako, međutim ljudi neće da ulaze u to šta je ustvari moja muzika nego jednostavno grupiraju', kaže Haris.

Ovaj rođeni Sarajlija trenutačno živi nomadskim načinom života, na relaciji Beograd-Pariz i iako se ne može zamisliti na jednom mjestu, tko zna, možda će se jednog dana, baš zbog ljubavi, skrasiti upravo u Zagrebu.

Pogledajte prilog inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene