Izdanje koje plijeni pažnju

Evo tko stoji iza najpoželjnije haljine u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prozirno i usko u pravilu nije njezin odabir, no neki su zamislili drugačije.

U zagrebačkoj Mimari, održana je humanitarna modna revija koja je okupila domaću političku, kulturnu i estradnu kremu, i tako pokrenula akciju prikupljanja novca za kupnju aparata. Ženama koje boluju od karcinoma, linearni akcelerator odnosno aparat za jednokratno zračenje, uvelike bi olakšao mukotrpnu borbu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković i Severina - 1 suza ide sama od sebe Tužan razlog za izlazak: Severina pružala utjehu Matiji Vuici, nježno ju je držala za ruku

Ministrica Milanka Opačić zabljesnula je u crnoj čipkastoj haljini, u istoj onoj u kojoj je Severina nedavno plijenila pozornost na dubrovačkom Stradunu. Unatoč odličnim komentarima, ministrica je priznala kako prozirno i usko u pravilu nije njezin odabir.

>> 'Ja sam išla prikupiti novac, a haljina je pomoćno sredstvo'

'Imala sam užasnu tremu jer ovo nije moj ambijent, moj ambijent je u stvari politika, nisam prvi puta, sudjelovala sam na svim humanitarnim revijama gdje sam mogla pomoći da se skupljaju novci, i večeras doista mislim da je vrijedno biti ovdje i skupiti početna sredstva za nabavu ovog aparata', rekla je ministrica.

Matija Vujica dizajnirala je najpoželjniju haljinu u Hrvatskoj

U pozitivnim je kritikama na ministričin izgled uživala i ambasadorica akcije Matija Vuica, dizajnerica čiju je haljinu Milanka Opačić odjenula.

'Te žene večeras su pokazale neku drugu vrstu ženstvenosti i hrabrosti van one na svom poslu, najčešće su u nekim kostimima vrlo casual, i moram priznati da su i one bile malo u strahu - međutim bile su genijalne', kaže sama Matija.

Prikupljanje novca za aparat se nastavlja, haljine koje su poznate dame nosile već su postavljene na aukciji. Sljedeća akcija je izložba Ivane Popović, a slijede i suradnje s još nekim umjetnicima.

Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene