Milanka o haljini

'Ja sam išla prikupiti novac, a haljina je pomoćno sredstvo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naše političarke ne viđamo često u ovakvim izdanjima, što o svemu misli ministrica, pitali smo je telefonski. Eto što može jedna haljina…

Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić osoba je o kojoj se najviše priča nakon jučerašnje humanitarne revije čiji je prihod namijenjen za kupnju aparata za žene oboljele od raka dojke.

Pogledaj i ovo Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Kako vam se čini? Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

Osim toga za reakciju nakon revije pitali smo i Milanku putem telefona. 'Ne bih komentirala. Ja sam tamo išla prikupiti novac, a haljina je samo pomoćno sredstvo', rekla nam je ministrica.

Kako je Milanka nosila haljinu koju je prije nekoliko tjedana nosila i Severina, u našoj anketi smo vas pitali kome haljina bolje stoji. Prema vašim glasovima za Milanku je glasalo 74%, a za Severinu 26%.

>> Evo kako su se političarke snašle u ulozi manekenki!

Reviju je iz publike gledao i predsjednik Republike. 'Evo pokazala se još jednom karakteristika naših ljudi da su uvijek spremni za akcije kojima se iskazuje solidarnost', rekao je.
Humanitarnom revijom počeo je projekt kojim će se kupiti aparat za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke. 'To će mnogim ženama, neće svakoj biti potrebno, ali će mnogim ženama puno, puno pomoći', kazala je Ljubica Kordić.

Svi koji žele mogu se uključiti. Ovaj će se projekt sastojati od brojnih akcija. Novac će se prikupljati godinu dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene