441696
441696
441696
441696
441696

ELLA DVORNIK pokazala novu boju kose i otkrila: 'Ovo mi je najbolja godina u životu'

  • , 28.06.2016., 22:47
  • Autor:
  • komentara

Zgodna Ella otkrila je što planira ovog ljeta pokazati, a što sakrivati na plaži. Anđa Marić, pak, kaže da traži ljubav!

 
 
 
 
Ella Dvornik pokazala novu boju kose na BIPA Fashion.hr-u (Video: IN magazin)
Ella Dvornik pokazala novu boju kose na BIPA Fashion.hr-u (Video: IN magazin)

Dok su pomno pratile nove ljetne kolekcije naših priznatih dizajnera, na drugoj večeri BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTION-a s poznatim smo damama otvoreno razgovarali o njihovim nesigurnostima i navodnim nedostacima. Dame su nam otkrile što će ovog ljeta skrivati, a što istaknuti na plaži.

Plus size Lucija Lugomer otkrila je tako da želi da voli istaknuti na sebi struk i bokove. 'Pošto nisam bila u teretani godinu dana, ja mislim da ću sakriti većinu, po mogućnosti', rekla je Ella Dvornik, pokazavši i novu boju kose. Ivana Marić najavila je da bi ovog ljeta mogla nositi retro kostime. 'Ja trenutno u badiću izgledam kao moj sin', komentirala je Anđa Marić i nadodala da trenutno traži neku pravu ljetnu ljubav. Više možete pogledati u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se