Ljetna romansa

Skriva novu ljubav: 'Već imam nekoga u srcu, nema mjesta za još nešto'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaća modna događanja najbolje su mjesto za vruće ljetne teme. A asa u rukavu uvijek ima Borna Rajić koja se ljetu zaista veseli.

U prvim redovima BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTIONA našle su se naravno i poznate dame koje su nam otkrile svoje ljetne modne gafove ali i slatke ljubavne tajne.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Domaća modna događanja najbolje su mjesto za vruće ljetne teme. A asa u rukavu uvijek ima Borna Rajić koja se ljetu zaista veseli.

'Nekako smo puteniji prema tome i spremniji, otvoreniji prema emocijama, ljubavi i to je onda sigurno najljepši začin ljetnih pustolovina. Nadate li se ljubavi ovoga ljeta? Pa ja već imam nekoga u srcu, pa nema mjesta za još nešto', rekla je Borna koja ljubomorno skriva identitet nove ljubavi.

 

With dear #friend Tihana Harapin Zalepugin #loveelfs #cruisecollection #bipafashionhr #klovicevidvori

A photo posted by Borna Rajic (@bornarajic) on

 

A u ljetnim izlascima mnogi će zasjati baš u kreacijama ELFS-a.

'Moram priznat da puno naših dragi gošća, ono celebritiji da su stvarno jako različite komade birale koje bi htjele i to nam se jako sviđa jer znači da im se svidjela kolekcija', rekao je Ivan Tandarić, modni dizajner.

Ova je modna sezona za žene očito izrazito plodna jer je prvi put nakon dugo vremena natječaj Fashion incubator imao više prijavljenih dizajnerica nego dizajnera.

'Žena kad je hrabra i odlučna, kad je svjesna same sebe, kad je svjesna što zapravo može, jer žena može jako puno onda su uspjesi zagarantirani', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.

Cijelu priču sa Fashion.hr-a pogledajte u IN magazinu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene