441558
441558
441558
441558
441558

Skriva novu ljubav: 'Već imam nekoga u srcu, nema mjesta za još nešto'

  • , 27.06.2016., 19:41
  • Autor:
  • komentara

Domaća modna događanja najbolje su mjesto za vruće ljetne teme. A asa u rukavu uvijek ima Borna Rajić koja se ljetu zaista veseli.

 
 
 
 
Slavni posjetili Bipa Fashion.hr (Video: IN magazin)
Slavni posjetili Bipa Fashion.hr (Video: IN magazin)

U prvim redovima BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTIONA našle su se naravno i poznate dame koje su nam otkrile svoje ljetne modne gafove ali i slatke ljubavne tajne.

Domaća modna događanja najbolje su mjesto za vruće ljetne teme. A asa u rukavu uvijek ima Borna Rajić koja se ljetu zaista veseli.

'Nekako smo puteniji prema tome i spremniji, otvoreniji prema emocijama, ljubavi i to je onda sigurno najljepši začin ljetnih pustolovina. Nadate li se ljubavi ovoga ljeta? Pa ja već imam nekoga u srcu, pa nema mjesta za još nešto', rekla je Borna koja ljubomorno skriva identitet nove ljubavi.

 

With dear #friend Tihana Harapin Zalepugin #loveelfs #cruisecollection #bipafashionhr #klovicevidvori

A photo posted by Borna Rajic (@bornarajic) on

 

A u ljetnim izlascima mnogi će zasjati baš u kreacijama ELFS-a.

'Moram priznat da puno naših dragi gošća, ono celebritiji da su stvarno jako različite komade birale koje bi htjele i to nam se jako sviđa jer znači da im se svidjela kolekcija', rekao je Ivan Tandarić, modni dizajner.

Ova je modna sezona za žene očito izrazito plodna jer je prvi put nakon dugo vremena natječaj Fashion incubator imao više prijavljenih dizajnerica nego dizajnera.

'Žena kad je hrabra i odlučna, kad je svjesna same sebe, kad je svjesna što zapravo može, jer žena može jako puno onda su uspjesi zagarantirani', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.

Cijelu priču sa Fashion.hr-a pogledajte u IN magazinu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se