Otkrila svoje drugo lice

VIDEO Nesuđena balerina utjehu pronalazi u cvijeću!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavu je stekla ulogama smotanih plavuša, no Mila Elegović daleko je od likova koji su je proslavili. Ova popularna glumica u petom desetljeću života otkrila je svoju novu karijeru pjevačice. U rubrici 'Njeno drugo lice' ugostio ju je Dalibor Petko!

Jedna od omiljenih glumica, Mila Elegović, već dvadeset godina uspješno izmamljuje osmijehe na lice televizijske i kazališne publike. U jednom opisu piše da su je obilježile uloge simpatičnih i bezbrižnih plavuša.

Pogledaj i ovo Mila Elegović pokazala besprijekornu figuru Mila Elegović istaknula se u masi poznatih lica, a u ovakvoj haljini nikako nije mogla proći neopaženo!

'Ponekad mi se to dopada. Ali kao i svi drugi ljudi i ja sam malo licemjerna, pa mi to nekad odgovara, a nekad mi se ne sviđa previše. No pustim ljude da se iznenade', kaže Mila, koja se kao djevojčica pripremala za baletnu karijeru.

'Balet me naučio disciplini i poštovanju. S 13 godina moje se tijelo transformiralo u tijelo žene. Prirodni proces u mojoj glavi bio je da odem u dramski studio ZKM-a gdje sam odmah zavoljela mjuzikl', kaže. Nakon što je prošla na prvoj audiciji,  niti jedan dan nije bila bez posla.

Mila Elegović pokazala kako laje na frajere

Lijepi trenuci za Milu se skrivaju iza vratiju njenog balkona. 'Moj hobi je noćno sađenje cvijeća. Ne znam je li to moja luda strana, ali volim noću saditi cvijeće', priznala je glumica, koja od nedavno gradi uspješno i pjevačku karijeru. Za razliku od mnogih, ona svoje pjesme piše sama. 'Autoironična sam, i samu sebe sam iznenadila kad su ti tekstovi izašli iz mene. Sretna što sam skočila u prazno', priznaje.

U večeri kad je debitirala kao glumica, Mila je upoznala i svog danas bivšeg supruga, fotografa Ivana Balića Cobru. 'Biti u braku je u biti fantastična stvar. Prestanak braka ne znači da ljubav prestaje. Ona samo prelazi u drugu ljubav, u mom slučaju je ona postala prijateljska', kaže nepredvidiva umjetnica, koja ni sama ne zna kud će je put odvesti, ali upravo se tome veseli.

'Najbolji savjet dala mi je moja baka, a glasi: Prava dama zna kad će doći na zabavu i kad će s nje otići', kaže Mila osvrnuvši se i na svoj životni put. 'Očito nisam znala drugačije. Sad bih možda preskočila koji meandar i krivinu i išla ravnije, ali sve sam to ja', zaključila je Mila Elegović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene