Vau-vau

Mila Elegović pokazala kako laje na frajere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

'Jako sam vesela i zahvaljujem slušateljima na podršci. Hvala na svim lijepim komentarima , ali i na onim manje lijepim, jer to je znak da su me primijetili', rekla je Mila Elegović.

Pogledaj i ovo Mila Elegović pokazala besprijekornu figuru Mila Elegović istaknula se u masi poznatih lica, a u ovakvoj haljini nikako nije mogla proći neopaženo!

Mila je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirala novi singl 'Mali pas'.

'Ovo je pjesma o strastvenoj vezi, punoj ljubavi koja ode u mržnju i to sve proživljeno kroz oči jednog psa. U strastvenoj vezi ljudi se znaju i izmlatiti. Uvijek kad brak ili duža veza pukne nekome ode pas, a kaže se da onaj tko je volio više u vezi, uzima psa', pojasnila je Mila.

FOTO Lete im, lete četrdesete! Koga godine nisu mazile?

Za dva tjedna planirano je snimanje videospota, a Mila na audiciji traži glavnog junaka. 'Pas mora biti štraser, jer je i moj bivši alimentativni pas štraser. Treba biti što neprivlačniji, što tužniji i nesretniji, neuređen i asocijalan', objasnila je pjevačica, koja je dobila neobičan zadatak.
Budući da je na predstavljanju pjesme 'Koka' kokodakala, ovog je puta morala 'lajati'. Lajala je Mila i oštro i blago, a sve kako bi lavežom dočarala karaktere Marina Čilića, Dejana Lovrena, Gorana, Bare, Aleksandra Stankovića, Jacquesa, Stjepana Hausera, Mirka Filipovića i drugih.

Mila je pjesmu 'Mali pas' napisala zajedno s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom, inspirirana sedmom umjetnosti. 'Ova je pjesma od svih na albumu najviše naslonjena na filmove', kaže Mila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene