I nakon 30 godina

Žera o svom zaštitnom znaku: 'Ja mogu Bogu zahvaliti da to raste još uvijek i da stoji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za frontmena Crvene jabuke Dražena Žerića Žeru teško je povjerovati da je u 5. desetljeću

Nakon dugih 30 godina karijere, Crvena Jabuka vraća se tamo gdje je sve počelo. Koncertom u Opatiji ovog vikenda obilježit će 3 desetljeća postojanja, a tamošnja ljetna pozornica za njih je nešto više od tek obične lokacije za nastup.

Pogledaj i ovo Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera "srećom da rastemo" Crvena jabuka najavila spektakl za Valentinovo, a Žera otkrio detalje bračne idile s 24 godine mlađom suprugom!

'Tamo smo imali čak i prvu promociju prve ploče, tada su bili vinili '85 godine. Ne možeš da vjeruješ da je prošlo već 30 godina, po meni je to brzo prošlo jako. Duže mi je trajao period od 5 do 10 godina, ovih zadnjih 20 godina je proletilo jako brzo'.

'Ma ne osjećam, mi smo stalno na cesti već godinama, pa imamo taj mentalitet, a čovjek ovisi od toga što mu je u glavi, kakav mu je duh. Moja generacija sjedi bez kose u kauču, a ja ne osjećam da se tako ponašam', reko je Žera.

Žera poručio:"Teroriziraju nas neke vremenske nepogode poput tsunamija"

Osim po vječnoj dječačkoj zaigranosti i, dakako, svojim hitovima, Žera je nadaleko poznat po još nečemu. Po kosi!

'Ja, srećom, još uvijek imam kose, pola mojih koji sad više ne sviraju, ostali su bez kose, ja mogu bogu zahvaliti da to raste još uvijek i da stoji', rekao je Žera.

Čini se da Sarajlije vole imati prepoznatljiv imidž jer je, uz Žerinu razbarušenu frizuru, zaštitni znak njegova dobrog prijatelja Loše iz Plavog Orkestra kapa koju, čini se, ne skida s glave.

O povlačenju sa scene nikad nije razmišljao, a, kako sam kaže, ne razumije ni svoje estradne kolege koji rade pauze ili pak prkose praznim dvoranama. No odmor ipak najradije provodi trčkarajući plažom za svojim kćerkicama Petrom i Mareom.

Što je još otkrio Žera saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene