Crvena jabuka na turneji

Žera poručio:"Teroriziraju nas neke vremenske nepogode poput tsunamija"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Band je koncertom uživo najavio slavljeničku turneju kojom će proslaviti 30 godina karijere.

Mirujemo onda kad ne sviramo. Tad se malo opustimo. Imamo sreće da nas vole u cijeloj Europi pa imamo malo slobodnih vikenda', rekao je Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Sasvim osobno Rozga pred našim kamerama progovorila o Milanu!

Band je koncertom uživo najavio slavljeničku turneju kojom će proslaviti 30 godina karijere.

Crvena jabuka slavljeničku turneju započinje koncertima u Karlovcu i Osijeku

'Recite mu da ga ljubim u lijevu starku', poručio mu je Tarik Filipović kazavši da mu je Jabuka obilježila jedan dio djetinjstva. Halid Bešlić rekao je da ono što vrijedi traje godinama, pa tako i ovaj band, a Miroslav Rus izjavio da ga svojom energijom i emocijama pogađaju u nerv.
Ivica Propadalo Žeru je usporedio s pokojnim pjevačem Indexa, Davorinom Popovićem, a Alen Vitasović prisjetio se zajedničke suradnje kazavši da je njihova pjesma 'Vraćam se tebi seko' postala evergreen.

Žera ga je pozvao na njihov slavljenički koncert u Cibonu. 'Alen je strašan umjetnik koji ne može doći do izražaja od silnih silikona', rekao je nastavivši u oštrom tonu. 'Treba se prisjetiti da su nekad na estradi bili ljudi, a ne plastične tvorevine. Nekad smo se družili bez noževa u leđima i sujeta. Bilo je i druge muzike, osim onog što nam sada iskače iz radija. Stalno neke vremenske nepogode, tsunamiji i uni momenti', rekao je Žera.

Pjevajući hitove poput Ne govori više ili Nekako s proljeća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavili su slavljeničku turneju, čiji će središnji koncert biti 13. Ožujka u Ciboni – Domaće uživo.

U emisiju se po prvi puta javila i Žerina supruga Barbara. 'Uvijek je isti, prema meni je jako pažljiv i dobar, a kao tata je najbolji', rekla je supruga, a Žera se našalio kako joj je ovo bio prvi i zadnji intervju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene