456664
456664
456664
456664
456664

IMAMO SNIMKU Nikad ga niste vidjeli ovakvog!

  • , 11.11.2016., 15:42
  • Autor:
  • komentara

Dalibor Petko kakvog još nikad niste vidjeli.

 
 
 
 
Dalibor Petko i ansambl Lado (Video: IN magazin)
Dalibor Petko i ansambl Lado (Video: IN magazin)

Ono o čemu mnogi samo sanjaju, za rukom je pošlo našem Daliboru Petku. Voditelj je zaplesao u ansamblu Lado. Naravno, samo tijekom njihove probe.

"Ja sam duboko udahnuo i jedva čekam", rekao je voditelj uoči proba na kojima je učio koreografiju s članovima prestižnog ansambla. Petka su odjenuli u nošnju nazvanu Slavonija, koja je samo jedna iz bogate riznice ansambla. I dok se Petko spremao, ansambl je vrijedno uvježbavao program za nadolazeći godišnji koncert, koji će se održati u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku i Splitu.

Naučivši samo dio koreografije, Petko se pošteno umorio! "Mislim da sam u ovom kratkom periodu odmah izgubio neke kile - što je dobro. S druge strane, ovaj kaput je toliko težak da imam muskulfiber već", rekao je Petko. Priznao je i da je imao tremu, iako je to teško povjerovati kad je slavni voditelj u pitanju. "Bila mi je nevjerojatna trema. Znaš ono ući među najbolje plesače i pjevače u Hrvatskoj i sad ja tu nešto tamo cupkam. Mislio sam si ono - samo se nemoj osramotiti", zaključio je Petko.

Kako je izgledalo Petkovo učenje plesnih koraka, pogledajte u prilogu IN magazina.

Dalibor Petko (FOTO: Dnevnik.hr)

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se