Bojana na premijeri

VIDEO 'Ne smijete treptati inače me nećete vidjeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoćnje prikazivanje mnogi će pamtiti i po poljupcu poznatih glumaca.

Goran Bogdan, Bojana Gregorić, Veljko Bulajić, Marija Husar samo su neka od poznatih lica domaće javne scene koja nisu propustila dugo očekivanu hrvatsku premijeru filma 'Otok ljubavi' .

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Zašto bi zagrebačka premijera filma Jasmile Žbanić bila obična kada može biti itekako neobična, ili barem ona s fotografijom za pamćenje (glumci Leon Lučev i Ermin Bravo se ljube), Sve su to elementi humora, koje su ovi glumci, tvrde, prenijeli i na sami film.

Novi film Jasmile Žbanić 'Otok ljubavi' dolazi u kina

Uloga Bojane Gregorić Vejzović u filmu trebala je biti nešto veća. No, kako to često biva tijekom finalnog procesa, uvrštena je tek jedan njezina scena. Što se tiče Bojane, odlično iskustvo na snimanju i dobra crtica za šalu.

'Jako je mala da, ne smijete treptat inače me nećete vidjet. Tako je ispalo, ali ja čekam da Jasmila postane televizijski redatelj, sada svi veliki redatelji kreću na televiziju, onda ćemo Franco nero i ja definitivno zavladat ekranom', kaže Bojana.

Goran Bogdan svoje filmove gleda s velikom tremom, a tuđe, bilo profesionalno bilo prijateljski, tvrdi, nikada ne komentira. S obzirom na to da je film doživio i nekoliko kritika zbog radnje, Bogdan je na premijeri majicom poručio - Dislajkam mržnju. Uz ovaj film, otvoreno srce, smijeh i dobra vibra su zagarantirani! Kako je bilo na premijeri pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene