Otok ljubavi

Karizmatična Flora brak Bosanca i Francuskinje stavlja na kušnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavna junakinja 'Otoka ljubavi' je Francuskinja koja živi u Sarajevu, te sa suprugom Bosancem dolazi na odmor...

'Otok ljubavi' ime je novog hit filma koji dolazi u naša kina, a koji će duhovitošću i intrigantnošću nesumnjivo osvojiti vaše simpatije.

Riječ je o komediji nagrađivane redateljice Jasmile Žbanić, koja je snimana na prekrasnim lokacijama hrvatske obale. U središtu radnje je obitelj Grebo koja ljetuje u Istri. Glavna junakinja u filmu je Francuskinja koja živi u Sarajevu, a sa suprugom Bosancem dolazi na odmor. Tada u njihov život ulazi karizmatična Flora. Ona, zavodeći ih, njihov brak stavlja na kušnju. Iza duhovite pozadine, tematizira se i pitanje istospolne ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz Otok ljubavi FOTO Brojne poznate zainteresirao je brak Bosanca i Francuskinje

Maleni čarobnjak više nije tako mali: Daniel Radcliffe u seksi klinču

A angažman hrvatskog glumca Leona Lučeva, koji u filmu glumi pjevača šlagera, zasigurno će osvojiti hrvatsku publiku. Poznati dramski umjetnik nam je otkrio kako ga je uloga raspjevanog homoseksualca Stipice dovela do zanimljivih spoznaja. 'U stvari otkriješ da emocija koju osjećaš nije ograničena ni nekim vanjskim izgledom osobe koja je ispred tebe tako da ta ljubav koju osjećaš nema baš neki oblik tako da sam se pravo zaljubio u Armina i imali smo lijepe scene i dobro smo radili i komično i ranjivo bilo je zabavno iskustvo', kaže Leon. U komediji koja koketira s mjuziklom, glazba igra veliku ulogu. U zanimljivom kolažu izvođača, ističe se Mišo Kovač, čije su pjesme sinonim za Dalmaciju.

Nakon zagrebačke premijere, u filmu ćete moći uživati u više od petnaest gradova Lijepe naše, gdje ćete dobiti priliku da se upustite u svoju ljetnu romansu na otoku ljubavi. Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene