Na snimanju spota

Anica zna što želi: 'Narodno nije loše, ja to slušam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Martinović, zlatna rukavica Željko Mavrović, glumci Stefan Kapičić i Sanja Vejnović, Dalibor Petko i mnogi drugi akteri su novog spota Borisa Novkovića. Poznati kantautor pjesmom 'Kunem ti se' još jednom progovara o ljubavi, vječnoj inspiraciji umjetnika.

Po uzoru na svojeg idola Paula McCartneyja koji je to učinio u videospotu za pjesmu 'Queeny Eye' i Boris Novković je u svojem novom videouratku angažirao slavne kolege i prijatelje. 'To je ekipa koja ima ostvarene svoje karijere i mislim da je to najveći dobitak znači pozitivna energija koju oni nude jer ostvareni ljudi su na kraju krajeva odišu pozitivnom energijom', rekao je Boris. Pjesma 'Kunem ti se' posvećena je onome što umjetnike najviše inspirira, naravno, ljubavi. Atmosfera na setu bila je razigrana te je druženje izgledalo kao pravi maturalac.

Pogledaj i ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina nije mogao bez nje Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Brojne poznate zvijezde pomogle Novkoviću 'da se zakune'

Bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač na snimanju se pokazala kao pravi lider. Iako joj je dodijeljena uloga rokerice s gitarom u ruci, mnogo joj je draži jedan drugi instrument. 'Ja ne odustajem od svoje harmoničke varijante, evo dobila sam gitaru, a tražila sam harmoniku. Ja to slušam, mislim da narodno, staro narodno, nije ništa loše', poručila je Anica.

U stanci snimanja Anica nam je povjerila i kako se počela baviti kickboxingom. Poduku na setu joj je dao i legendarni boksač Željko Mavrović.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene