Novi singl

FOTO Hoće li hrvatski 'selfie' nadmašiti onaj oskarovski?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi ugledni pripadnici domaće lifestyle scene veliku su čast učinili Borisu Novkoviću pojavljujući se u njegovom spotu za novi hit singl 'Kunem ti se '.

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih kantautora i muških vokala u regiji Boris Novković početkom svibnja predstavio je novi singl pod nazivom 'Kunem ti se', a koji je u svega dva tjedna doslovno pomeo radijski eter.

Pogledaj i ovo showbuzz Na snimanju spota Anica zna što želi: 'Narodno nije loše, ja to slušam'

Zbog iznimnog interesa za Novkovićev novi glazbeni izričaj u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji, nametnula se ideja i za snimanje istoimenog glazbenog spota za novi singl kojim najavljuje izlazak novog album, koji se na tržištu očekuje u rujnu, ali i promociju istog velikim zagrebačkim koncertom sredinom studenog. 

'Kunem se da ću prema svojim budućim snahama biti pun razumijevanja'

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu 'Queenie Eye', u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga utjecajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog glazbenog uradka, koji je snimljen 25. svibnja u Zagrebu i u režiji Marka Vrdoljaka.

Poznati Hrvati koji su se odazvali Borisu za sudjelovanje u spotu su redom Anica Kovač, Goran Navojec, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić i brojni drugi.

Još jedna poveznica sa svjetskim zvijezdama je i selfie fotografija na kojoj Boris pozira u društvu svojih slavnih gostiju prema uzoru na najpoznatiji selfie na svijetu koji je izradio Bradley Cooper na Oscarima. Upravo tom fotografijom najavljujemo  spot koji će svjetlo dana ugledati 8. lipnja.

'Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam, a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme u nedjeljno popodne za mene', ispričao je Boris Novković.

'Mislim da je pjesma Kunem ti se jedna od onih koje će Borisovi fanovi uvrstiti među omiljene. Ima optimističnu melodiju i tekst koji me asocira na odlazak na odmor i putovanje dok je vani lijepo vrijeme', rekao je Dalibor Petko.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene