Opet i zaljubljena

Nakon teške bolesti, konačno slavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je nedavno otkrila kako se bori s teškom bolesti, upalom moždanih ovojnica, glazbenica Anđa Marić napokon ima razloga za osmijeh.

Crvenokosa djevojčica imena Afra, čiji je lik utjelovila Anđa Marić, napokon se nalazi na policama hrvatskih knjižara. Da je knjiga posebna poput ove umjetnice, vidi se odmah na prvi pogled - korice su mekane i dlakave, kako bi mlade čitateljice mogle na njoj i zaspati.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Celebrity Masterchef napustila Anđa Marić

Anđin desetogodišnji sin Gašper pročitao je knjigu tek do pola, jer kaže, kako svoju majku predobro poznaje i da zna kako će priča završiti. Ona je u mladosti mnogo čitala, a to želi prenijeti i na Gašpija. Uz uspješnu promociju Afre, koja se održala na pulskom Festivalu dječje knjige, Anđa ima još razloga za slavlje i širok osmjeh.

Naime, napokon je pobijedila u četverogodišnjoj bitci za skrbništvo nad sinom. Gašper već neko vrijeme živi samo kod majke.tetu sam si napravila, previše je to utjecalo na moje zdravlje. Mali je kod mene 5 tjedana, sat je kod tate, a poslije se vraća kod mene opet', rekla je Anđa koja je zbog duge i stresne borbe oko skrbništva oboljela od upale moždanih ovojnica te danas teško hoda i govori. S vremenom će kaže, pobijediti i bolest.
'Teško potpisujem kapitulaciju uvijek mislim da mogu još malo ima ljudi kojima je još teže nego meni', uporna je Anđa.

Iako je odnedavno i zaljubljena, simpatična crvenokosa umjetnica o tome ne voli govoriti. 'Ne volim o tome pričati, ko zna hoću li biti sretna i dalj. Mislim da muškarci ne vole uspješne žene. Sada sa 37 odlučujem da mi je draža karijera', kaže Anđa.

Uz knjigu, lijepe vijesti o skrbništvu i ljubavi, Anđa priprema i novu pjesmu koja bi trebala izaći krajem ove godine. Promocija Afre održat će se i na Sajmu knjige u Osijeku 25. svibnja, a želja spisateljice je da s njom obiđe cijelu Hrvatsku. Onaj tko je poznaje zna da kada je ona u pitanju, ništa nije nemoguće!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene