MasterChef 2014

VIDEO 'Oboljela sam jer me bilo strah da će mi uzeti dijete!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je okus Anđina slatkog tarta od kruške s bademima i šlagom bio savršen, Anđa nije napravila najvjerniju repliku zadanog jela. Stoga je žiri odlučio da napušta Masterchef kuhinju.

Iako je slatki tart Anđe Marić bio najukusniji, replika je bila daleko od očekivane, a Anđa je ponosno napustila Celebrity Masterchef kuhinju.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 1 ''osjećala sam se užasno...'' Anđa Marić otvorila dušu o periodu života kad joj se činilo da joj se srušio cijeli svijet: ''Tek što mi je uručio papire za razvod...''

Nije znala razumjeti i replicirati tuđi recept!

'To je bio zapravo izazov koji sam sama sebi nametnula,  odlučila sam da će 2014. biti moja godina, da je to godina kada se vraćam u život i kada se počinjem truditi bez obzira na sve', rekla je Anđa.

Već četiri godine s bivšim se suprugom Primožem Dolinčarom bori za skrbništvo nad njihovim 10-godišnjim sinom Gašperom. U rujnu prošle godine Viši slovenski sud, na Anđinu žalbu, poništio je odluku prema kojoj je nepravomoćno izgubila skrbništvo te pokrenuo novi proces. No, posljednje godine na Anđi su ostavile traga. O tome je odlučila i otvoreno progovoriti.

'Oboljela sam od encefalomijelitisa, to je kada, naši živci su obavijeni mijelinskim ovojnicama, a meni je zbog stresa došlo do demijelinizacije, što znači da moj impuls ne putuje u ruku da napravi ono što ja želim, nego je ona usporena, trese se, drugačije reagira nego što bih ja htjela', priznala je.

Posljednje dvije godine, Anđa je preležala u krevetu. Ustajala bi samo zbog onog što se ticalo njezina sina.

'Taj moj strah me potpuno paralizirao i oboljela sam. Bolesti su uvijek znak nekakvog psihičkog problema koji se manifrestira na našem tijelu, a mene je bilo strah 'uzet će mi dijete, uzet će mi dijete'. Na kraju mi nisu uzeli dijete već skrbništvo', rekla je Anđa.

A kakav joj je odnos sa sinom te čime se bavi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene