452617
452617
452617
452617
452617

PRVI PUT JAVNO Huljićeva kći progovorila o dugogodišnjoj ljubavi

  • , 08.10.2016., 10:39
  • Autor:
  • komentara

Hana Huljić progovorila je o stvarima o kojima baš ne govori u javnosti.

 
 
 
 
Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Talentirana Hana Huljić svoj privatni život rijetko izlaže javnosti.

Nastoji živjeti podalje od svjetla reflektora pa se o njoj jako malo zna. Ipak, u fokus javnosti Hana je dospjela nedavno nakon što je zajedno s Petrom Grašom otpjevala pjesmu 'Srce za vodiča', ujedno jedan od najavnih singlova mjuzikla 'Pacijenti' na kojem su zajedno radili njeni roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić. Iako su joj roditelji najtraženiji autori zabavne glazbe, Hana priznaje da zazire od estrade.

Hana Huljić (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell)

'Uvijek sam potpora svojim roditeljima u njihovom poslu, ali ja sebe ne vidim u estradnim vodama', kaže Hana kojoj je trenutno glavna preokupacija završetak Umjetničke akademije u Splitu.

Nakon što fakultet privede kraju samozatajna Hana željela bi napraviti mjuzikl po predlošku knjige svoje majke.

'To mi je jedna velika želja, ali o tome ćemo kad za to dođe vrijeme', govori Hana kojoj roditelji najveća podrška. No živjeti kao dijete poznatih roditelja nije uvijek lako, a u to se sama uvjerila i Hana koja je teret slave osjetila i na vlastitim leđima.

'Imala sam povlastice, ali često sam u životu bila i etiketirana zbog toga što sam Huljićeva kći. Mnogi su me prosuđivali bez da su me upoznali. Ali ljudi su takvi, uvijek ti stavljaju neke etikete', kaže Hana koja se s godinama naučila ne obazirati na takve stvari.

Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić (FOTO:Davor Višnjić/Pixsell)

Osim obitelji, velika Hanina podrška je i njen dugogodišnji partner Tomislav Šošić. Iako o svom ljubavnom životu ne voli pričati javno nama je otkrila da se tata Tonči dobro slaže s potencijalnim zetom.

'Tata je zadovoljan mojim odabranikom', kratko je prokomentirala lijepa Hana i tako još jednom dokazala da svoju intimu čuva samo za sebe. Ipak osmijeh na njenom licu otkriva da je zadovoljna i da u svom partneru ima bezuvjetnu podršku. A to i je najbitnije jer Hanino vrijeme tek dolazi.

Hana i Tonči Huljić (FOTO: Žarko Bašić/Pixsell)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se