Skladna obitelj

ČVRSTA RUKA Vjekoslava Huljić progovorila o braku s Tončijem: "Zna se tko je glavni"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako u javnosti ne govore puno o svom privatnom životu, Vjekoslava nam je otkrila tajnu svog uspješnog braka.

Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena i to uspješna žena ako je suditi po supružnicima Huljić. Tonči i Vjekoslava Huljić već godinama su najplodonosniji autorski dvojac u Hrvatskoj, ali i van naših granica. Njihovi hitovi redaju se kao na traci, iza sebe imaju i mjuzikl, a oni bez obzira na naporan radni tempo i dalje uživaju u skladnom braku već gotovo tri desetljeća.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić Dosta si nalikuju Vjekoslava Huljić pokazala sestru u izlasku, ona se ne voli eksponirati, ali sada je spremno pozirala s njom!

Pitamo se koja je tajna njihovog uspjeha? "Neke stvari radimo zajedno, a neke ja radim sama za sebe, pišem svoje knjige dok on radi druge stvari, ali nađe se vremena uvijek za zajedničke trenutke", otkriva Vjekoslava koja je svog supruga osvojila još kao šesnaestogodišnjakinja. Njihova ljubav iz mladih dana s godinama je postala sve jača,a kruna njihove ljubavi danas su već odrasli sin Ivan i kći Hana. Ipak, bez čvrste ženske ruke tko zna bi li se danas Huljići mogli pohvaliti dugogodišnjim skladnim brakom, ali i zavidnom karijerom.

"Zna se tko je glavni i tko drži sva tri kuta kuće. Ja! Kod nas vlada matrijarhat", smije se Vjekoslava. Na pitanje znači li to da je njena uvijek zadnja u kući Vjekoslava odgovara: "Ma nije to baš takav matrijarhat. Sve odlučujemo zajedno".

Upravo je to zajedništvo zaslužno za život koji danas žive. Impresivna glazbena karijera i idiličan obiteljski život mogli bi poslužiti kao primjer zvijezdama i zvjezdicama čiji razvodi svakodnevno pune novinske stupce.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene