451682
451682
451682
451682
451682

SEKS NA FARMI? Sara i Ante zaigrali se ispod plahte

  • , 27.09.2016., 21:43
  • Autor:
  • komentara

Farmerima je odavno jasno da se između Ante i Sare nešto kuha, no kad se Sara pridružila Anti u krevetu, sve je postalo jasno.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Da se nešto kuha između Sare i Ante, teško je bilo za pretpostaviti, no kada se Sara pridružila Anti u njegovom krevetu, farmerima je postalo jasno – imamo još jedan par na farmi! Nakon što su gledatelji dva tjedna pratili ljubavna šaputanja Lare i Damira na ogradi, a potom i Gorana i Josipe te Tomislava i Barbare, još jedna ljubavna priča rodila se upravo na farmi.

Za razliku od ovih parova čijoj ljubavi na putu stoji samo ograda koja dijeli dva imanja, Sara i Ante iz iste su zajednice, što znači da njihovi susreti nisu uvjetovani sastancima na ogradi. Budući da je ovoga tjedna Ante Gazda, a u Novoj farmi u koju su se farmeri preselili ovoga tjedna Gazda spava sam u svojoj sobi, ove noći u sobi mu se pridružila i Sara. Od tihog ljubavnog gugutanja, uslijedili su vrući poljupci, a potom se ovo dvoje farmera prepustilo strastima ispod plahti.

Farma (Foto: PR)

Četvrti tjedan donio je i imena četvero ovotjednih slugi. Na Staroj farmi nije bilo dvojbe budući da su se Katica i Damir sami ponudili za sluge, dok je na Novoj bilo poprilično žustro. Vječni sluga Goran i ovoga puta izabran je od strane farmera za slugu, što njega nije uopće iznenadilo. 'Ja sam se ovome nadao. Poštujem svačije mišljenje jer ima pravo', kazao je Gordan, dok je Ankica bila povrijeđena, prije svega, zbog riječi koje su joj farmeri uputili na nominacijama. 'Mislim da moj rad na farmi vrijedi više od tračeva, tako da smatram da me se boje, pa ajmo izbaciti Ankicu! Ne znam zašto se štiti osoba koja sve to radi, a to je Sara. Dečki su joj jako naklonjeni. Štite mladu djevojku, svaka im čast ali ona je ta koja ništa ne radi, već samo kuha spačke!', zaključila je Ankica.

Kako su tekli mali noćni razgovori ispod plahti, možete doznati na digitalnoj platformi oyo.hr.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se