ŽENSKI RAZGOVORI

OTVORILA DUŠU 'Moram pod hitno pronaći sponzora!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od farmerica ispričala je svoju tužnu životnu priču i priznala da ponekad doma nema što za jesti.

Dok su u čamcu čistile jezero, Sara je odlučila otvoriti dušu Daliji i otkriti joj neke stvari iz svog privatnog života. Kazala joj je kako je njoj i sestri Lari dosta teško u životu te da ponekad nemaju ništa ni za jesti.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

'Imam dosta frendova koji mi stalno posuđuju novac, pa hranu. Prvo mrzim posuđivati novac, to mi je ono najgore i zato se zbog novca razaraju prijateljstva', povjerila joj se Sara i na pitanje Dalije pomaže li im Larin dečko Damir financijski, Sara je odgovorila: 'Ne, on je škrt jako, a ima jako veliku plaću. Ona njemu mora plaćati pola apartmana kada idu na more. Ne znam što Lara vidi u njemu. On je jako drag dečko, ali je škrt i nije lijepo odgojen'.  Dalia se na tu priču sažalila nad Sarinim životom, a ona je pak zaključila: 'Ja si moram pod hitno naći nekog sponzora!'

Djevojke su se još kratko osvrnule i na svoje farmere zaključivši kako su i svi jako dragi, a Sara je pak od svih izdvojila Antu, za kojeg kaže da je njezin tip. 'Vidiš, ja bi s Antom bila. On je totalno moj tip dečka. A molim lijepo, ja sam šef, ja sam manipulator, ja mogu svakog dobit',  izjavila je, a hoće li uspjeti zavesti Antu, ostaje nam za vidjeti.
 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene