Hit

NAJGLEDANIJI REALITY SHOW 2016. Farma pratilo više od pola milijuna gledatelja dnevno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peta sezona Farme prikovala je stotine tisuća Hrvata pred male ekrane. Veliki broj gledatelja pratio je tijekom 4 mjeseca događanja na udaljenom seoskom imanju.

Najgledaniji reality show, petu sezonu Farme u prosjeku je pratilo gotovo 570.000 gledatelja, a emisija u prosjeku ostvarila 33,1 posto udjela u gledanosti (SHR). Zabave, natjecanja, druženja, intrige, ali i ljubavne zgode s farme pratio je najveći broj gledatelja koji su iz dana u dan tijekom 17 dugih tjedana, odnosno 4 mjeseca, konstantno pratili događaje na udaljenom seoskom imanju. Show je tako ponudio najbolju zabavu i tijekom duljeg razdoblja uspješno zadržao interes gledatelja zanimljivostima iz tjedna u tjedan.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

Peta sezona Farme gledateljima je donijela pregršt uzbudljivih trenutaka, pratili smo aktivnosti strastvenih natjecatelja i svjedočili brojnim dramatičnim i emotivnim obratima. Farmeri su pred stalno upaljenim kamerama odrađivali zahtjevne zadatke vođenja domaćinstva te istodobno otkrivali međusobne odnose, simpatije i netrpeljivosti.

Njihove priče zaintrigirale su gledatelje Nove TV koji su Farmu pratili sve do samog finala kada je pobjedu u petoj sezoni i nagradu u iznosu od 500.000 kuna odnio Goran Kaleb. U finalnom dvoboju Goran je pobijedio Josipu Tomljanović tako što je prvi došao do zlatne potkove koja mu je donijela sreću u obliku bogate nagrade. Finale emisije pratilo je gotovo 700.000 gledatelja te je ostvarilo 38,3 posto udjela u gledanosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene