451524
451524
451524
451524
451524

ZANOSNA BRINETA Ušla na Farmu i uvela pomutnju među muškarce

  • , 26.09.2016., 13:56
  • Autor:
  • komentara

Djevojke su novu stanarku odmah prigrlile, dok su dečki bili i više nego oduševljeni.

 
 
 
 
Dalia Domijan (FOTO: PR)
Dalia Domijan (FOTO: PR)

Atraktivna trgovkinja iz Zagreba, nova farmerica Dalia Domijan, uvela je pravu pomutnju u muške redove Farme.

Djevojke su je odmah prigrlile, dok su dečki bili i više nego oduševljeni. Kako je rekla, često se u životu susretala s ljudima koji bi po samom upoznavanju već imali neke predrasude prama njoj – što na farmi nije slučaj.

Dalia Domijan (FOTO: PR)

„Svi su mi super, jako su me lijepo prihvatili!“ kazala je Dalia te dodala: „Veselim se što mogu pokazati tko sam i što sam i samim time razbiti predrasude koje su ljudi imali o meni“. Dalia je također priznala farmerima kako joj je drago što je završila baš u njihovoj zajednici, unatoč tome što je na suprotnoj farmi njezin otac Darko.

Dalia Domijan (Foto: Dnevnik.hr)

Dalijinom ulasku razveselili su se i farmeri zelene zajednice koji smatraju da je odlično što je došla kako bi se Darko, koji po njihovom mišljenju propada, malo podignuo. Na svoju zabrinutost ukazala joj je i Katica zamolivši je da popriča s ocem. „On će kolabirati! Pa po cijeli dan samo radi i ništa ne jede!“ upozorila ju je.

Dalia Domijan (FOTO: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se