456636
456636
456636
456636
456636

MUĆKE, PRIJETNJE I MANIPULACIJE MEĐU FARMERIMA ''Mislim da je to zamka''

  • , 10.11.2016., 13:02
  • Autor:
  • komentara

Među farmerima vladaju tenzije i negativna energija.

 
 
 
 
Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Od ranog jutra na farmi vladaju tenzije i negativna energija, a dodatnu nervozu unio je Tomislav, koji je nekim farmerima rekao da su dobili zeleni certifikat, a nekima da nisu.
S obzirom na nezadovoljstvo Mentora Jože zbog rada farmera ovoga tjedna te loš postupak kiseljenja kupusa, može se očekivati da je zeleni certifikat upitan. „Mislim da je to zamka.“ sumnjičava je Josipa, dok se Damir složio s njom tvrdeći da nema šanse da nisu dobili zeleni certifikat.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

„Moja odluka zašto im nisam htio reći jesmo li dobili zeleni certifikat je zbog toga što se netko inatio, pa zašto se ne bih inatio i ja? Mogu me shvatiti kako hoće, uopće me ne interesira“ objasnio je Tomislav svoje postupke.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Najuzrujanija je bila Ankica. Ne mogavši izdržati neizvjesnost, otišla je na Novu farmu zahtijevajući od Gazde i Gospode da joj pokažu papire. Nakon što je Tomislav to odbio, Ankica je počela prijetiti da im neće dati maslac da ga prodaju na Sajmu. „Nemojte se igrati jer ja idem ovaj tren na općinu!“, pokazala je Ankica zube.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Jesu li farmeri dobili zeleni certifikat doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20:15 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se