453461
453461
453461
453461
453461

SCENE NA FARMI ''U stanju ste pobiti se i poklati za to''

  • , 13.10.2016., 14:05
  • Autor:
  • komentara

Ankica je optužila Jasminu da je sebi prisvojila najveću količinu duhana.

 
 
 
 
Jasmina pokazuje svoj duhan (Foto: Dnevnik.hr)
Jasmina pokazuje svoj duhan (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon što se Gazda i jedan farmer vrate sa Sajma, zajednica sjedne za stol i diskutira o tome što se sve kupilo na Sajmu, koliko su utržili te donose zaključak jesu li svi u konačnici zadovoljni. Ovoga puta, u zelenoj zajednici nastala je svađa čim je obiteljski sastanak započeo. Naime, Ankica je odmah pohitala provjeriti koliko su duhana kupili te je napala Jasminu da je sebi prisvojila više duhana nego li su ostali pušači dobili. „Zašto je duhan ovako složen, a uvijek je bio lijepo zapakiran? Pokaži mi svoju vrećicu!“ kazala je Ankica povišenim tonom Jasmini, koja joj je odbila pokazati svoju vrećicu duhana.

 

Rasprava o duhanu (Foto: Dnevnik.hr)

„Zar se moramo oko duhana uvijek svađati? Vi ste u stanju ovdje pobit se i poklat za to. Ti što si prvo napravila, gledala si duhan, a nisi gledala što imamo za jesti!“ komentirao je Gazda Darko koji je kupio za svakog farmera pušača po jednu vrećicu duhana, na što mu je Ankica sarkastično odbrusila da je to njezin cilj svakoga tjedna.„Prvo mi je bilo sumnjivo što se duhan nije htio podijeliti pred svima, a drugo, nije bilo original zapakirano kako je dolazilo do sada sa Sajma i to je bila moja druga sumnja.“ objasnila je Ankica svoje sumnje nakon što je zapalila cigaretu i malo se smirila.

Ankica (Foto:Dnevnik.hr)

Kristijan i Daniela, koji su također pušači, stali su na Jasmininu stranu smatrajući kako je Ankica reagirala suviše burno. „Mislim da se je drugačije postavila prema Jasmini, da bi joj ona pokazala svoj duhan. Jasmina nije uzela duhan zato što svi imamo isti duhan, samo što je on mokar i izgleda da ga je malo.“ objasnio je Kristijan, dok Daniela smatra kako je Ankičin glavni problem taj što nije opuštena. „Ne mogu razumjeti da se tako ponaša i što joj pada na pamet! Pokušavala sam joj reći da se malo smiri, da ode na mol i da se ispuše. Žena se treba opustiti i onda će manje pušiti. Ona je jako stresana.“ zaključila je Daniela.

Daniela i Gordan (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

OYO Farma (Foto: Dnevnik.hr)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se