OPET SVAĐA

SCENE NA FARMI ''U stanju ste pobiti se i poklati za to''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ankica je optužila Jasminu da je sebi prisvojila najveću količinu duhana.

Nakon što se Gazda i jedan farmer vrate sa Sajma, zajednica sjedne za stol i diskutira o tome što se sve kupilo na Sajmu, koliko su utržili te donose zaključak jesu li svi u konačnici zadovoljni. Ovoga puta, u zelenoj zajednici nastala je svađa čim je obiteljski sastanak započeo. Naime, Ankica je odmah pohitala provjeriti koliko su duhana kupili te je napala Jasminu da je sebi prisvojila više duhana nego li su ostali pušači dobili. „Zašto je duhan ovako složen, a uvijek je bio lijepo zapakiran? Pokaži mi svoju vrećicu!“ kazala je Ankica povišenim tonom Jasmini, koja joj je odbila pokazati svoju vrećicu duhana.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

 

„Zar se moramo oko duhana uvijek svađati? Vi ste u stanju ovdje pobit se i poklat za to. Ti što si prvo napravila, gledala si duhan, a nisi gledala što imamo za jesti!“ komentirao je Gazda Darko koji je kupio za svakog farmera pušača po jednu vrećicu duhana, na što mu je Ankica sarkastično odbrusila da je to njezin cilj svakoga tjedna.„Prvo mi je bilo sumnjivo što se duhan nije htio podijeliti pred svima, a drugo, nije bilo original zapakirano kako je dolazilo do sada sa Sajma i to je bila moja druga sumnja.“ objasnila je Ankica svoje sumnje nakon što je zapalila cigaretu i malo se smirila.

Kristijan i Daniela, koji su također pušači, stali su na Jasmininu stranu smatrajući kako je Ankica reagirala suviše burno. „Mislim da se je drugačije postavila prema Jasmini, da bi joj ona pokazala svoj duhan. Jasmina nije uzela duhan zato što svi imamo isti duhan, samo što je on mokar i izgleda da ga je malo.“ objasnio je Kristijan, dok Daniela smatra kako je Ankičin glavni problem taj što nije opuštena. „Ne mogu razumjeti da se tako ponaša i što joj pada na pamet! Pokušavala sam joj reći da se malo smiri, da ode na mol i da se ispuše. Žena se treba opustiti i onda će manje pušiti. Ona je jako stresana.“ zaključila je Daniela.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene