451866
451866
451866
451866
451866

NOVA SVAĐA NA FARMI 'Ovo ponašanje je stvarno cigansko!'

  • , 22.09.2016., 12:47
  • Autor:
  • komentara

Svađu između farmera odlučio je okončati Gazda Ante neočekivanim potezom.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Od prvog dana otkad su farmeri došli na farmu, ustanovili su jedno pravilo – kava, duhan i čokolada smatraju se luksuzom. Stoga, onim farmerima koji ne konzumiraju duhan, na Sajmu se uzima čokolada.

Dalia, koja je na farmi nepunih tjedan dana, nije znala za farmersko nepisano pravilo te je pojela kockicu čokolade. „Čokolada ti je tu kako i tebi duhan. Ti imaš voće. Ne jedeš meso, imaš hrpu voća!“ spočitnula joj je Sara, a Dalia se ispričala i rekla da nije znala. „Sve je u redu. Ciganiš za kocku čokolade! Pojela sam, nisam znala. Ne znam u čemu je problem. Meso ne jedem!“ poručila je Dalia.

Farma (FOTO: PR)

Unatoč tome što se Dalia ispričala,nastala je svađa između farmera koju je Gazda Ante odlučio okončati. „Ne razumijem, pokušavam biti što bolji, a vidim da ništa nije u redu. Samo vam je do cigara! Sad ću razbacati sve cigare i nitko neće pušiti!“ proderao se Gazda na farmere i bacio sav duhan u polje kukuruza.

Farma (FOTO: PR)

„Što je ovo, kakvo je ovo ponašanje? Što sad s duhanom? Ovo ponašanje je stvarno cigansko!“ ostala je Dalia zaprepaštena Gazdinim ponašanjem.
Goran, koji je nepušač nije se uplitao u svađu, no primijetio je da farmeri pušači često ne poštuju pravilo koje su sami donijeli. „Nije vrijedno raditi scenu zbog čokolade, ali ima neki princip. Znači, ako se potrošilo na vas 15 dukata za duhan, mogu i ja sebi tri dukata za jednu čokoladu. Prvo su kukali duhan, duhan, vi sebi uzmite čokoladu što ne pušite, mi uzmemo čokoladu, a oni odmah navale na čokoladu prije nego li su zapalili duhan.“ zaključio je Goran.

Farma (FOTO: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se