OPTUŽBE

TREĆI PUT Farmerima opet pobjegle koze: 'Kradu životinje da bi dobili bodove!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gazda Darko smatra kako im suprotna farma namjerno mami životinje.

Već treći put zelena zajednica ostala je bez koza, no na svu sreću, Goran i Tomislav vratili su im odbjegle životinje. U slučaju da Mentor Joža nije našao koze u njihovom prostoru, zelenoj zajednici prijetio bi gubitak zelenog certifikata, što si nikako ne smiju dopustiti.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Dok crvena zajednica drži da zelena i nije baš najvještija sa životinjama, Gazda zelene zadruge, Darko, smatra kako im suprotna farma namjerno mami životinje kako bi pobijedili u tjednom zadatku. „Koja je to bijeda! On se ne može svojim radom pokazati jer je glup i onda hoće ukrasti životinju da bi na osnovu toga dobio bodove. Kužiš, jer lopov tako radi! To ti mora biti jasno!“ objašnjavao je Darko svoje mišljenje novom članu zajednice, Gordanu.

Gordan, koji je sada odvojen od svoje Jasmine, pažljivo je slušao što mu Darko govori, a o čemu se točno radi i kako su pobjegle životinje, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene