451924
451924
451924
451924
451924

PAKLENI PLAN Zelena zajednica odlučila bojkotirati tjedni zadatak

  • , 29.09.2016., 21:40
  • Autor:
  • komentara

Na Staroj farmi kovao se plan za svrgavanje Gazdarice Daniele s vlasti.

 
 
 
 
Zelena zajednica-Farma- (Foto: Dnevnik.hr)
Zelena zajednica-Farma- (Foto: Dnevnik.hr)

I ovoga tjedna crvena zajednica pokazala se boljom u trženju na Sajmu te su tako Gazda Ante i njegov pomoćnik Goran zaradili 150 dukata, dok su Gazdarica Daniela i pomoćnica na Sajmu, Josipa zaradile 146 dukata. Farmeri su bili i više nego zadovoljni kupljenim namirnicama, a osobito ih je u jutro razveselio zeleni certifikat od Mentora Jože.

Crvena zajednica - Farma - (Foto: Dnevnik.hr)

Na Sajmu je gospođa Ljiljana iz Zagreba pokazala Gazdama kako se rade licitarska srca što će im biti i zadatak da naprave za sljedeći put.

Zabava na Sajmu-Farma-(Foto: Dnevnik.hr)

Dok su ovi farmeri bili na Sajmu, na Staroj farmi kovao se plan za svrgavanje Gazdarice Daniele s vlasti. Naime, farmeri su odlučili bojkotirati tjedni zadatak, gradnju kukuruzara kako bi pali tjedni zadatak te bi tako netko napustio farmu i svrgnuo Gazdaricu.

Kovanje urote na Farmi (Foto: Dnevnik.hr)

Meni je žao tog zadatka Domi, mi smo se stvarno potrudili, napravili smo savršeno i sad da mi zbog toga padnemo. Ja ću se žrtvovati za to. A onda slijedi rat, Daniela će biti sljedeća koja će izletjeti van.“ kazao je Damir koji se ponudio za izlazak. Iako su ga farmeri molili da ne izlazi s farme te da ostane još jedan tjedan, Damir je ostao ustrajan u svom odlasku, a glavni razlog je njegova Julija, odnosno djevojka Lara. „Osobno smatram da Daniela ne bi više trebala biti Gazdarica. Nekoliko sam ju puta upozoravala da se sve može lijepim riječima riješiti.“ objasnila je Katica i zaključila: „Mi ne želimo sabotirati zadatak, mi želimo samo da Daniela otiđe.“

Josipa i Daniela na Sajmu (Foto: Dnevnik.hr)

Gazdarica Daniela pak smatra da jako dobro obavlja svoju dužnost te volju farmera vidi kao osoban napad na nju. „Položili su karte na stol što se meni uopće ne sviđa. Na dan kad sam ušla na farmu ja sam znala tko je osoba a tko nije. Iako sam plava, ja sve vidim!“ izjasnila se. Hoće li farmeri odigrati prema svome planu, ili će se možda i predomisliti, ostaje nam za vidjeti!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se