455852
455852
455852
455852
455852

PREKIPJELO MU „Ponižava me cijelo vrijeme, bezobraznik jedan!“

  • , 03.11.2016., 21:32
  • Autor:
  • komentara

Vidno potresen Damir zaključio je kako Darko manipulira zajednicom.

 
 
 
 
Damiru je dosta svega (VIDEO: Dnevnik.hr)
Damiru je dosta svega (VIDEO: Dnevnik.hr)

Najprije su bili ljuti neprijatelji koji su htjeli jedan drugoga izbaciti s farme, kasnije su se pomirili i postali najbolji prijatelji, da bi si opet Damir i Darko pokazali zube. Dok su Gazdarica Barbara i njezina Gospoda bili na Sajmu, farmere je posjetio zanatlija koji je Darku i Damiru pokazao kako se izrađuju metle od svibe, a koje će farmeri morati izraditi i prodavati na sljedećem Sajmu. Darko ni ovoga puta nije propustio pokazati svoje poznavanje izrade metle, što je Damira izbacilo iz takta. „On je pametan, on sve zna! Ja radim, a on mi iz ruke uzima, pusti Damire, to stari lav ovako radi. Pa čekaj malo, pa ja znam to napraviti kao i ti.“, požalio se Darko kasnije na sjenici Gordanu i Tomislavu.

Damir, Gordan ,Tomislav (Foto: Dnevnik.hr)

Vidno potresenom Damiru, Gordan i Tomislav su poručili da se ne nervira te da ga se kloni u tom slučaju. „Ponižava me cijelo vrijeme. Ne želim ga više gledati! Bezobraznik stari!“, zaključio je Damir koji smatra da Darko manipulira zajednicom i da želi biti veliki vođa. „Ja sad ne znam da li se pridružiti jednima ili drugima, sav sam u konfuziji!“ dodao je Damir.

Damir (Foto: Dnevnik.hr)

Na Sajam je Gazdarica vodila Kristijana i Gorana, a osim što su od prodaje namirnica zaradili 159 dukata, uspjeli su za 55 dukata prodati i kravu. Kako kaže Gazdarica Barbara, svim farmerima ispunila je želje s namirnicama koje su željeli, ali nije zaboravila ni na sebe. Naime, farmerima se u ponudi na Sajmu našla i glazbena kutija koja da bi li svirala, farmeri moraju okretati polugu. „Radio kada sam vidjela na luksuznom štandu, koliko god je koštao, kupila bih ga jer definitivno je to ono što mi treba, ne samo meni nego i ostalim farmerima.“ rekla je zadovoljno Barbara. „Mislim da moramo svi po par đireva.“ našalio se Ante nakon niza neuspjelih pokušaja pronalaska frekvencije. Najsretnije ruke bila je Daniela, pokrenula je glazbu, a time je krenula i zabava. „Muzika definitivno može misli preveslati na drugu bandu i ne misliti ovdje o nekim prepirkama i sitnicama u zajednici.“ zaključio je Ante.

Farmeri (Foto: Dnevnik.hr)

Iako su na Sajmu Barbara, Kristijan i Goran zaradili rekordan broj dukata, ponovno je izbilo nezadovoljstvo nakon njihova dolaska, naravno, radi duhana. „Kupili su dvije kesice duhana! Ja velim Barbari kupi četiri, ali ništa.“, prepričao je Kristijan ekipi na sjenici i dodao „Goran je delegirao što da se kupi, a što ne.“ Daniela je kasnije pitala Barbaru koliko je na Sajmu bilo duhana za kupiti, a ona joj je slagala da su bila dva koja je i kupila. „Za mene je svatko zaslužio pravo imati ono što želi sa Sajma. Nije u redu da kupite dvije vrećice na njih šest pušača.“ poručio je Gordan.
Čini se kako tenzija zbog nedostatka duhana sljedećeg tjedna neće nedostajati, a dodatni revolt kod farmera izazvalo je Goranovo ponašanje. Dok je šestero farmera pušača nezadovoljno količinom duhana koju su dobili, Goran je uvjerenja da im je to i više nego dovoljno, pa je odlučio i dio uzeti sebi, premda je nepušač. „On sebi stavlja duhan, a ne puši. Taj Goran stvarno nije normalan. Koliko to bezobrazan mora biti? Zbog čega je to napravio uopće?“ začuđeno će Damir.
Nakon što je dobio svoj dio, Tomislav se požalio Damiru i Darku. „Pazi ti na kakvo on poniženje ide. On misli da ja tjeram inat!“ rekao je Tomislav u nevjerici i nastavio „A on je sebi čokoladu kupio. Tako je i prošli put rekao nama da nije, pa ju je pojeo sam.“

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Kao i ostatku farmera, Goran je na meti i Gordanu, koji ima poseban razlog – želi osvetiti Jasminu. „Ja ti se kunem životom da bih ja čekao samo njega, da dođe na moje ruke, da vidi što je snaga. Bože da mi se to ostvari! Samo zbog Jasmine bih ja to htio. A onda ću mu reći sve u oči, ti si krivac za svađu i sve ovo!“ kazao je Gordan Tomislavu te zaključio: „Izgleda da jedan kolovođa vodi igru ove farme. Smatram da nije njega bilo, sve bi bilo u redu!“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se