455526
455526
455526
455526
455526

OGOVARANJE FARMERA Goran želi kazniti farmere

  • , 01.11.2016., 11:39
  • Autor:
  • komentara

Čini se da na Farmi opet postaje napeto.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Dok su farmeri obavljali svoje farmerske zadatke, Goran, Josipa i Ante sjeli su predahnuti te su to vrijeme iskoristili za ogovaranje pojedinih farmera, ali i za smišljanje novih planova. Josipa se osvrnula najprije na Gordana tvrdeći kako je on njoj od svih – „najrealniji lik“. Međutim, Goran se nije složio s njom. „Ma joj pusti, i on je povodljiv.“ kazao joj je, a Ante je zaključio: „Ja ne želim njega puno komentirati i kritizirati jer ga vanka obožavaju.“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Za par dana doći će i odlazak na Sajam, a koga će Barbara odabrati kao svog pratitelja, ostaje nam za vidjeti. No, čini se kako će se Goran potruditi da to bude upravo on. „Sad ću reći Barbari: nikad te nisam ništa molio, ali sad te molim, vozi me na Sajam i neću kupit duhan. Kupit ću jedan i reći da ga nisam kupio i podijelit ga onima koji su zaslužili“ otkrio je svoj plan Josipi i Anti, na kojeg ovo dvoje farmera nije imalo nikakva prigovora.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

U nastavku razgovora Josipa je došla na ideju da ukoliko na farmi ostane još mjesec dana, sama sebi izgradit će spomenik, a Goran je već tu ideju detaljno razradio: „Ja ako pobijedim slučajno, u zlatu ću prirodne veličine svoj kip ispred kuće stavit. Sam sebi ću dignuti spomenik!“ objasnio im je Goran.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako su farmeri proveli dan te kako funkcionira nova zlatna zajednica doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se