459031
459031
459031
459031
459031

DRAMA NA FARMI Nestao praktikum

  • , 01.12.2016., 12:25
  • Autor:
  • komentara

Farmeri će se morati potruditi da dođu do praktikuma jer ga je netko od njih sakrio.

 
 
 
 
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 5

Posljednjih dana na farmi, praktikum je najtraženija stvar. Dok neki farmeri poput Gorana i Ante odbijaju učiti tvrdeći da su na farmu došli raditi, a ne učiti, neki farmeri poput Damira i Tomislava ne odvajaju se od njega. Upravo iz razloga što je Damir najavio da ukoliko bude izabran za dvoboj, birat će borbu znanja, farmerima ne preostaje ništa drugo već primiti se praktikuma. No, izgleda kako će se morati potruditi da dođu do praktikuma jer ga je netko od farmera sakrio.

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 5

„Nema ga, nemoguće! Moraju biti dva! Jedan na Novoj, a drugi na Staroj farmi!“ kazala je začuđeno Josipa Goranu i Ankici. Ankica pak strahuje da ukoliko Damir bude izabran za prvog duelista, ići će sigurno na nju, stoga se počela pripremati. Josipa joj je rekla da zna kako Damir nije jedino biljke naučio, a Goran ju je savjetovao: „Do biljaka sve čitaj! Idi gore, ti si slobodna večeras i sve čitaj!“Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Tko će postati prvi duelist, ostaje nam još za vidjeti, no Damir je uvjeren kako još uvijek ima šanse izbjeći ovotjedni dvoboj. „Mislim da su se moje šanse da ovaj tjedan prođem nekako povećale. Moguće je da ja dobijem imunitet, a ne Tomo. U dvoboj vjerojatno neće uzeti mene, nego nekog drugog i onda sam drugi tjedan opet na piku svima.“, kazao je Damir i zaključio: „Ovaj tjedan je za mene bio jako naporan, bilo je nekih svađica, ali evo, danas se osjećam puno bolje.“

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se