458627
458627
458627
458627
458627

RUGAJU SE DAMIRU Na Farmi svi kalkuliraju koga izbaciti

  • , 28.11.2016., 12:47
  • Autor:
  • komentara

Damir se našao na udaru kritika zbog izbjegavanja poslova.

 
 
 
 
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

S obzirom na to da je u trinaestom tjednu ostalo samo sedmero farmera, odabir slugi i kalkulacije koga prije izbaciti, postaju sve teže. Iako je do odabira ovotjednih slugi ostao još jedan dan, neki su farmeri već pod velikim stresom, a najviše ugrožen osjeća se Damir koji je odlučio ovoga tjedna izbjeći poslove i posvetiti se učenju.

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

„Od jučer sam malo potišten jer imam osjećaj da ću biti vjerojatno i sluga, pa i duelist. Ako ne ovaj, onda idući tjedan. Zbog toga cijelo vrijeme učim i radim i sve me to muči i tiska u glavi.“, kazao je Damir priznavši kako mu smeta što se pojedini farmeri rugaju njegovom učenju. „To je moj adut iz rukava. Mislim da na znanje mogu dobiti bilo koga, čak i Anu koja kaže da od svih najviše zna.“, dodao je Damir i zaključio: „Rekao sam ja Goranu: možda ćeš u finalu izgubiti od mene na znanju pa ćeš onda reći, evo, to je naš inženjer!“ Uključi se odmah na Farmu.

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Goran je pak izjavio da će on uvijek ići na snagu i da ne razumije zašto Damir ne prihvaća pravu mušku borbu već dane provodi uz knjigu. „Koji je Damir igrač! Meni je to stalno u glavi kako je on pretprošli tjedan nagovarao, dogovarali se da nominiraju Tomu i Barbaru za sluge, prošli tjedan s njima da nominiraju tebe i Antu, pa sad ovaj tjedan s nama za Tomu. A sve na finjaka!“, požalio se Josipi koja je zaključila: „On je izjavio da je on u opasnosti i da on ovaj tjedan samo uči, da ne radi ništa. On što priča, nema veze sa zdravom pameću!“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se