Veliki stres

RUGAJU SE DAMIRU Na Farmi svi kalkuliraju koga izbaciti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Damir se našao na udaru kritika zbog izbjegavanja poslova.

S obzirom na to da je u trinaestom tjednu ostalo samo sedmero farmera, odabir slugi i kalkulacije koga prije izbaciti, postaju sve teže. Iako je do odabira ovotjednih slugi ostao još jedan dan, neki su farmeri već pod velikim stresom, a najviše ugrožen osjeća se Damir koji je odlučio ovoga tjedna izbjeći poslove i posvetiti se učenju.

Pogledaj i ovo Andrijana Lukanec - 1 Obitelj ju je podržala Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

„Od jučer sam malo potišten jer imam osjećaj da ću biti vjerojatno i sluga, pa i duelist. Ako ne ovaj, onda idući tjedan. Zbog toga cijelo vrijeme učim i radim i sve me to muči i tiska u glavi.“, kazao je Damir priznavši kako mu smeta što se pojedini farmeri rugaju njegovom učenju. „To je moj adut iz rukava. Mislim da na znanje mogu dobiti bilo koga, čak i Anu koja kaže da od svih najviše zna.“, dodao je Damir i zaključio: „Rekao sam ja Goranu: možda ćeš u finalu izgubiti od mene na znanju pa ćeš onda reći, evo, to je naš inženjer!“ Uključi se odmah na Farmu.

Goran je pak izjavio da će on uvijek ići na snagu i da ne razumije zašto Damir ne prihvaća pravu mušku borbu već dane provodi uz knjigu. „Koji je Damir igrač! Meni je to stalno u glavi kako je on pretprošli tjedan nagovarao, dogovarali se da nominiraju Tomu i Barbaru za sluge, prošli tjedan s njima da nominiraju tebe i Antu, pa sad ovaj tjedan s nama za Tomu. A sve na finjaka!“, požalio se Josipi koja je zaključila: „On je izjavio da je on u opasnosti i da on ovaj tjedan samo uči, da ne radi ništa. On što priča, nema veze sa zdravom pameću!“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene