Koja karijera...

Nakon pornića dobila ulogu u sapunici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavila se u reality showu 'Teen Mom', snimila je pornić, objavila ga, zaradila, a sada se priprema i za novu karijeru – Farrah Abraham postat će glumica u sapunici!

Farrah Abraham ima velike ambicije, a nakon pornića dobila je ulogu u najdugovječnijoj američkoj sapunici 'Days of our Lives'.

Pogledaj i ovo showbuzz Snimila pornić Zaradila milijun, kupila Lamborghini: 'Svatko je ponekad prostitutka'

Ironično ili ne, u novim epizodama glumi prostitutku, piše Radar Online. 'Farrah je htjela jednu od glavnih uloga, no nije profesionalna glumica, zato je bila na audiciji za ulogu prostitutke imenom Destiny', rekao je izvor.

>> Objavila UZNEMIRUJUĆE fotografije s operacijskog stola

22-godišnja samohrana majka žudi za pažnjom, a nedavno je povećala i grudi kako bi bila savršena. Sada izgledam prirodnije. Želim izgledati najbolje što mogu, a sada izgledam sjajno', rekla je Farrah za InTouch.

Zahvaljujući svojem kućnom videu zaradila je 1,5 milijuna dolara prodajom snimke agenciji Vivid koja u svojoj arhivi ima mnoge uratke slavnih. Nakon 'instant' slave, Farrah je poručila kako je gotovo s njezinom porno karijerom. 'Više nikome ne vjerujem, nikada više neću snimiti takav video', poručila je reality zvijezda koja je svoj filmić ipak dobro unovčila pa se i počastila novim crvenim Lamborghinijem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene