Povećala grudi

Objavila UZNEMIRUJUĆE fotografije s operacijskog stola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farrah Abraham želi pod svaku cijenu postati slavna. Nakon reality showa, snimila je pornić, a sada je pred kamerama i povećala grudi.

Tek su joj 22 godine, no Farrah Abraham očito želi biti upamćena kao 'ona koja ide do ekstrema'. Nakon što je snimila pornić s profesionalnim glumcem, sada je pred kamerama i povećala grudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve zbog pornića! Napao je u live emisiji: 'Ona je sve loše u industriji zabave danas!'

Postala je poznata u showu 'Teen Mom', no ovisna o medijskoj pažnji, Farrah i dalje provocira. In Touch objavio je njezine nove fotografije s operacijskog stola, a nakon toga je ponosno pozirala očito zadovoljna svojim novim grudima.

>> O porniću: 'Mislim da bi se mlade cure trebale ugledati na mene!'

'Sada izgledam prirodnije. Želim izgledati najbolje što mogu, a sada izgledam sjajno', rekla je Farrah. Operaciju je platila 30 tisuća dolara, a nakon toga mjesec dana ne može vježbati, kao ni nositi svoju 4-godišnju kćerkicu Sophiu.

Nove grudi dobila je mjesec dana nakon što je njezin pornić objavljen u javnosti, a izgleda kako je Farrah zapela za oko i zločestom dečku Charlieu Sheenu. Navodno izmjenjuju poruke putem mobitela i dogovaraju zajednički izlazak, piše TMZ. Hm, izgleda kako bi mogli dobiti pravi besramni hollywoodski par.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene