ne propustite

Crvena jabuka slavljeničku turneju započinje koncertima u Karlovcu i Osijeku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon 30 godina velike glazbene karijere Crvena jabuka je odlučila proslaviti rođendan uz svoje vjerne obožavatelje na nadolazećoj koncertnoj turneji, naziva 'Tamo gdje ljubav počinje'.

Tijekom prošlog tjedna otkrili smo prvi datum slavljeničkog koncerta, rezerviran za koncert u Zagrebu, 13.03.2015., u Ciboni. Najavivši taj datum, nastao je veliki interes za nastupe i u ostalim gradovima, grupe Crvena jabuka uz čije hitove svi uživamo. Upravo zato sa velikim veseljem otkrivamo još dva nova termina koncerata.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Crvena jabuka u petak 13.3 u Ciboni: Parter rasprodan, otkriveni i novi gosti!

Crvena Jabuka slavi 30. rođendan u dubrovačkom Revelinu - osvoji karte

Crvena Jabuka, upravo je Karlovac odabrala za koncert povodom Dana žena, 07.03., a već sutradan, 08.03., pjesmama kao što su 'To mi radi', 'Tvoga srca vrata', 'Stižu me sjećanja', 'Tvoje ulice' i mnogim drugima, uživat će publika u Osijeku.

Koncert u Karlovcu na Dan žena, 07.03.2015.

Koncert u Karlovcu održat će se u Domu HV, s početkom u 20 sati, a radi se o unplugged koncertu Crvena Jabuka & prijatelji, naravno u sklopu turneje 'Tamo gdje ljubav počinje'. Ulaznice se od danas nalaze u prodaji, po cijeni od 60 kn, a na dan koncerta 80,00 kn. Prodaja ulaznica: Caffe bar Uragan u Karlovcu i u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima

Koncert u Osijeku, 08.03.2015.

Koncert u Osijeku održat će se u Portanovi, koncertna dvorana na 2.katu, s početkom u 20 sati. Također se radi o unplugged koncert Crvena Jabuka & prijatelji, u sklopu slavljeničke turneje. Ulaznice su također od danas u prodaji, po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 80,00 kn.

Prodaja ulaznica: Hotel Waldinger – recepcija, Osijek, Lounge bar Waldi nger, Portanova i u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima. Nakon Karlovca i Osijeka, 13.03.2015. je rezerviran za zagrebačku Cibonu, a uskoro ćemo objaviti i ostale datume turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', kojom članovi benda obilježavaju svojih prvih 30 godina na sceni.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene