Željko Joksimović predstavlja 'Balkan Bazaar' u Lisinskom 21. prosinca

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati pop glazbenik Željko Joksimović će po prvi put predstaviti svoj glazbeni projekt "Balkan Bazaar" na sceni dvorane Vatroslava Lisinskog , 21. prosinca u Zagrebu.

Hrvatska publika će imati priliku uživati u zvucima jedinstvenog kompozitorskog djela koji je Željko pripremao više godina i sa posebnom ljubavlju. "Balkan Bazaar" predstavlja jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pjesmama ali u potpuno novim aranžmanima. 

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Njegov je najveći fan! Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Tony Cetinski i Željko Joksimović održali emotivan koncert u Novom Sadu

'Veoma se radujem koncertima u veličanstvenoj dvorani Lisinski i izvođenju projekta "Balkan Bazaar". Siguran sam da će se publici dopasti novi duh koji sam dao starim pjesmama i da će dvorana biti puna', kaže Željko i dodaje da ga veoma lijepe uspomene vežu za grad Zagreb. Pored Željkovog glasa, u Lisinskom će se čuti i čarobni vokal Jelene Tomašević koja je u ovom projektu sa Joksimovićem od samog početka, a veličanstvenost sceni dati će i članovi Ad Hoc Orkestra sa kojima nastupa u posebnim prilikama.

Svjetsku premijeru svog glazbenog projekta "Balkan Bazaar-a", Joksimović je imao u Istanbulu u ožujku ove godine, a tom prilikom je još jednom potvrdio epitet glazbene mega zvjezde u Europi.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene