Promjena datuma

Na zahtjev publike Zdravko Čolić pjevat će u Revelinu 6. veljače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdravko Čolić odmah je pristao na novi datum. Nezapamćeni interes doveo je do toga da se koncert održi 6. veljače.

Najpopularniji će pjevač ovih prostora, Zdravko Čolić, u sklopu Feste Svetog Vlaha, nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin, u subotu, 6. veljače. Čim je koncert najavljen, prvotno za srijedu, 3. veljače, organizatori su doslovno zasuti pozivima i mailovima iz cijele Hrvatske.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Zdravko Čolić na Svetog Vlaha pjeva u Revelinu

Potražnja za ulaznicama je nezapamćena, a posebno su česte bile molbe da se koncert održi tijekom vikenda, kako bi stotine obožavatelja, koji ga nisu uspjeli vidjeti na zadnjoj turneji, mogle doputovati na koncert u Dubrovnik. Kad je čuo za ogroman interes i molbe publike, Zdravko Čolić je odmah pristao na novi datum.

Nina Badrić rasturila Čolića

Koncert u Revelinu će zato, na opće oduševljenje, biti održan u subotu, 6. veljače. Sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum koncerta. Podsjetimo, riječ je o koncertu u sklopu turneje ‘Vatra i barut’, na kojoj je u nešto manje od dvije godine Čolić prošao 40 gradova i nastupio pred 400 tisuća ljudi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene