Spektakl

Zdravko Čolić na Svetog Vlaha pjeva u Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bit će to koncert u sklopu turneje nazvane ‘Vatra i barut’ na kojoj je u nešto manje od dvije godine prošao 40 gradova i nastupio pred 400 tisuća ljudi.

Najpopularniji će pjevač ovih prostora, Zdravko Čolić, na samu Festu Svetog Vlaha, dakle 3. veljače nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Bit će to koncert u sklopu turneje nazvane ‘Vatra i barut’ na kojoj je u nešto manje od dvije godine prošao 40 gradova i nastupio pred 400 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Nina Badrić rasturila Čolića

U Hrvatskoj je punio zagrebačku i splitsku Arenu, još jedanput potvrdivši da ga slušaju sve generacije. Očito, ljubavna tematika prolazi u svim zemljama regije: 'Ljubavna tematika je nešto o čemu jedino treba pjevati. Muzika možda može i skinuti režim, ali ako ovako gledam iz perspektive publike, posebno kad je ona u većini ženska, onda gledam to u kontekstu ljubavne tematike, ja mislim da bi svi ljudi trebali pjevati o ljubavi', kaže Čolić.

Na 14 albuma koliko je objavio od početka karijere i prvog albuma ‘Ti i ja’, objavljenog još 1975., pregršt je hitova, pa je Čolić jedan od onih koji nema problema izabrati repertoar za ovako velik koncert, na Dubrovniku tako važan i velik dan.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene