Snažne emocije

GRDOVIĆ U SUZAMA Nije mogao obuzdati emocije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladen Grdović na Splitskom festivalu nije mogao suspregnuti suze. Emocije su ga ponijele.

Mladen Grdović osvojio je prvu nagradu publiku što je kod njega izazvalo goleme emocije. Mladen se rasplakao i kroz suze zahvaljivao. Čekajući ovo trideset i pet godina, kako je kazao, nije mogao suspregnuti emocije. Osim te, Grdović je dobio i nagradu novinara.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

I dok je Mladen tako zahvaljivao kroz plač, prva nagrada stručnog ocjenjivačkog suda otišla je u ruke Tončija Huljića i Madre Badesse. Isti su osvojili i treću nagradu publike. Druga nagrada publike otišla je u ruke Tomislava Bralića i Klape Intrade. Treća nagrada publike otišla je Đaniju Maršanu, dok je Damir Kedžo dobio drugu nagradu žirija. Antonio Krištović dobio je nagradu za najbolju interpretaciju.

Pogledajte i kako su si pjevačice virile u dekolte.

Ipak uz brojne suze, pažnju su plijenile i ljepše polovice festivala. Neda Parmać, Žanamari Lalić i Izabela Martinović plijenile su dobrim izgledom, uz interpretaciju naravno. Podsjetimo, Neda Parmać je nastupila s visokom temperaturom. U revijalnom dijelu festivala nastupio je Petar Grašo, prošlogodišnji pobjednik.

Večer ranije publika je uživala u hitovima Momčila Popadića.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene