Ne propustite

Zadar Basketball Tournament razveselio je zadarske mališane!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Košarkaške zvijezde predvođene Lukom Žorićem i Leonom Radoševićem s djecom su igrala košarku te im prenijela trikove i znanja ovog zanimljivog sporta.

Zadar Basketball Tournament razveselio je zadarske mališane u košarkaškoj dvorani Krešimir Ćosić! Zvijezde predvođene Lukom Žorićem i Leonom Radoševićem s djecom su igrala košarku te im prenijela trikove i znanja ovog zanimljivog sporta.

Pogledaj i ovo showbuzz Sportaši u Zadru Duge noge lijepe sportašice ne stanu ni na fotografiju!

Zadarski su mališani s nestrpljenjem očekivali druženje i igranje s velikim košarkaškim zvijezdama na Kid’s Dayu. Luka Žorić i Emir Preldžić iz Fenerbahcea, Ive Ivanov i James Florence iz KK Zadra, Leon Radošević i Vojdan Stojanovski iz berlinske Albe, Dogus Dudley i Gašper Vidmar iz Darussafake, Fran Pilepić i Luka Babić iz Cedevite te igrači Galatasaraya, razveselili su buduće košarkaške nade, udijelili im savjete kako razviti što bolju tehniku te ih naučili i pokojem triku.

Europski košarkaški ljepotani u Hrvatskoj

“Ovakva su druženja za nas pravo veselje. Drago nam je da možemo prenijeti svoja znanja mlađim generacijama. Sport je pravi izbor i zato smo i danas u Zadru s veseljem posjetili Kid’s Day!” – izjavio je makedonski reprezentativac Vladan Stojanovski iz berlinske Albe.

Ispred ŠC Višnjik posjetitelji su mogli i isprobati atraktivne modele vozila BMW od serije 5 do X4, te premijerno serije 2 Actice Tourer, vozila partnera turnira Tomić&Co.

Hrvatski prvak Cedevita izborila je finale prvog Zadar Basketball Tournamenta u kojem će naslov pobjednika tražiti protiv turskog prvaka i jedne od najboljih momčadi Europe – Fenerbahcea.

Raspored utakmica za nedjelju:

15:30 - Zadar – Galatasaray Liv Hospital
18:00 - Darussafaka Dogus – Alba Berlin
20:30 – finale / Cedevita – Fenerbahce Ulker

Ulaznice za finale Zadar Basketball Tournament prodaju se po cijeni od 40 kuna za tribinu, te 50 kuna za tribinu Obiteljski VIP.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene