Ne propustite

Europski košarkaški ljepotani u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolji europski košarkaši, na radost brojnih obožavatelja, ovog će tjedna okupirati Hrvatsku i Zadar.

Hrvatsku će ovoga tjedna okupirati europski košarkaši ljepotani. Na radost brojnih obožavatelja, košarkaški ljubimci u Zadru sudjeluju na Zadar Basketball Tournamentu koji u Hrvatsku dovodi najbolje klubove Europe.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Zadar Basketball Tournament razveselio je zadarske mališane!

“Hrvatska je prelijepa zemlja o kojoj sam pričao suigračima u klubu. Kolegama sam rekao kako dolazimo u zemlju divnih ljudi, vrhunske hrane i bogate sportske povijesti. Veselimo se skorom početku turnira!” – izjavio je Leon Radošević iz berlinske Albe.
U četiri dana turnira, od 18. do 21. rujna, u Zadar dolaze najbolje momčadi današnjice, a KK Zadar i zagrebačka KK Cedevita branit će boje Hrvatske. Njemačka Alba Berlin, turski Daraussafaka Dogus, Fenerbahce Ulker i Galatasaray Liv Hospital pokušat će osvojiti naslov prvog pobjednika Zadar Basketball Tournamenta.
Uz sportska uzbuđenja u Višnjiku, turnir prate i brojna popratna događanja. U subotu, 20. rujna, u 11,00 sati na zadarskom Forumu košarkaši će zaigrati s mladim Zadranima, odati im tajne vrhunske košarke i razmijeniti iskustva. U večernjim satima, organizatori turnira priređuju Gala večeru za gospodarstvenike i uzvanike, Players Party te druga događanja.

Severina zaigrala košarku - Ne smetaju joj ni visoke pete

Košarkaški virtuozi vesele se dolasku u Zadar gdje ih dočekuje košarkaš Zadra Josip Sobin, koji igra poziciju krilnog centra u KK Zadar s kojim, kao domaćin, dočekuje europske košarkaške velikane. Uz njega, na radost brojnih obožavateljica, u Zadar dolaze I Sinan Gueler iz Galatasaraya, Fran Pilepić iz zagrebačke Cedevite te Erbil Eroglu iz kluba Darussafaka & Dogus. Iako je mlad igrač, Erbil pokazuje iznimnu perspektivu i iza sebe ima već poveći broj titula i medalja, a igra na poziciji playmaker-a.

Prestižni euroligaški Zadar Basketball Tournament održava se četrdeset godina nakon zlatne sezone 1974/75. zadarskih košarkaša, kada su osvojili dva državna prvenstva i igrali polufinale Kupa prvaka. Četiri dana, šest momčadi i tisuće ljubitelja košarke u gradu koji slavi bogatu košarkašku povijest.

Ulaznice za košarkaški spektakl prodaju se po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice, finalni dan tri utakmice), a paket ulaznica za četiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Dnevna ulaznica za tribinu obiteljski VIP može se osigurati po cijeni od 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene