Pripremite se

Uskoro počinje sedmodnevni tulum!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Zagrebu uskoro počinje sedmodnevni tulum u režiji 18. Cest is d′ Best festivala

Danas je u zagrebačkom hotelu Palace novinarima predstavljen program 18. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d Best. Jedna od najposječenijih zagrebačkih manifestacija održat će se u periodu od 5. – 11. lipnja, a na festivalu će nastupiti više oko 500 glazbenih, likovnih i scenskih umjetnika te 30-tak uličnih performera.

Pogledaj i ovo Zagreb Beer Fest (Foto: PR) Poznati svi izvođači! Treće izdanje zagrebačkog festivala zaključilo glazbeni dio programa

Objavljeni su likovni natječaji za 18. Međunarodni ulični festival Cest is d Best

Sudionici festivala dolaze iz cijele Hrvatske i desetak drugih država, a kao i svake godine održat će se nekoliko tradicionalnih i zabavnih akcija poput Utrke smetlara u trokolicama, utrke beba, Usporka bicikala, Utrka konobara i Pastelizacija pločnika u kojima redovito sudjeluju posjetitelji svih generacija.

Festival će kroz vesele biciklističke patrole u periodu od 26. 5. do 10. 6. obilaziti različite kvartove diljem Zagreba i u kratkim zadržavanjima donositi dio duha Cest is d′ Besta. U patrolama će sudjelovati volonteri iz 10 država koji dolaze u sklopu suradnje sa Centrom za osobni i profesionalni razvoj Syncro. Gostovanje i volontiranje studenata održava se u sklopu programa Europske komisije ˝Mladi na Djelu˝.

Cest is d Best svoju punoljetnost obilježava i sa nekoliko velikih koncerata na Trgu bana J. Jelačića, a među izvođačima nalaze se Jura Stublić i Film, Zabranjeno pušenje, Vatra, Frajle, Picksiebneri, Mayales i drugi.

Festival će se održavati na prostoru trga bana J. Jelačića, trgu Petra Preradovića, u parku Zrinjevac, na prostoru Arena centra u Tkalčićevoj, Gajevoj i Bogovićevoj ulici te u Harmici. Zagrepčane i njihove goste očekuje više od 500 sati programa tijekom tjedan dana festivala.
Prilikom susreta s medijima direktor festivala Zlatko Petrović – Pajo objavio je da na funkciju direktora od danas stupa dugogodišnji suradnik Zlatan Jaganjac.koji je posljednjih godina bio na funkciji promociji i sponzoriranja festivala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene