U centru Zagreba

Objavljeni su likovni natječaji za 18. Međunarodni ulični festival Cest is d Best

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Organizacija Međunarodnog uličnog festivala Cest is d'Best objavila je tri likovna natječaja na koja se mogu prijaviti svi zainteresirani građani. Natječajna dokumentacija može se preuzeti na službenoj internetskoj stranici; www.cestisdbest.com.

Za nepuna dva mjeseca, točnije od 5. do 12. lipnja ove godine, trgove, ulice i parkove u centru Zagreba preoblikovati će ponajbolji festival u Zagrebu, 18. Cest is d'Best. Ovo je ulični festival s najdužom tradicijom održavanja u Hrvatskoj koji redovito osigurava mnogo kvalitetne zabave za građane i goste metropole.

RAY CLUB (ex Mansion Club) - novo staro mjesto koje će pomjeriti granice zabave u Zagrebu!

Cjelokupan program potpuno je besplatan pa će tako građani i gosti Zagreba za nula kuna danima moći uživati u brojnim konceratima i nastupima cirkuskih performera iz Hrvatske i desetak drugih država. Uz glazbu i performerske točke vrlo atraktivan je i likovni dio programa u kojem svake godine sudjeluje više stotina građana.

Bogati program 'punoljetnog' Cest is d'Besta biti će definiran krajem travnja kada će se na konferenciji za medije najprije predstaviti novinarima, a zatim i široj javnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene